Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

24

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ντροπή: Οδηγός τα έπαιρνε “χοντρά” από τουρίστες
ΕΛΛΑΔΑ

Ντροπή: Οδηγός τα έπαιρνε “χοντρά” από τουρίστες

Έψαχναν να βρουν θύματα – τουρίστες. Στα χέρια της τροχαίας έπεσαν δύο οδηγοί, ο ένας εκ των οποίων ταξιτζής. Οι έλεγχοι έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης, στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και στο οδικό δίκτυο περιμετρικά του Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ Κηφισού. Νέα απάτη με τα ΕΛΤΑ στο διαδίκτυο Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός […]

Έψαχναν να βρουν θύματα – τουρίστες.

Στα χέρια της τροχαίας έπεσαν δύο οδηγοί, ο ένας εκ των οποίων ταξιτζής.

Οι έλεγχοι έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης, στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και στο οδικό δίκτυο περιμετρικά του Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ Κηφισού.

Νέα απάτη με τα ΕΛΤΑ στο διαδίκτυο

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του ταξί είχε επέμβει στην ταμειακή μηχανή, μπλοκάροντας τη λειτουργία της με χρήση ειδικού συνδυασμού πλήκτρων του ταξιμέτρου, με αποτέλεσμα την μη έκδοση φορολογικών αποδείξεων, παρότι το ταξίμετρο ήταν κανονικά σε λειτουργία.

Όσον αφορά τον άλλο οδηγό αυτοκινήτου, αυτός βρέθηκε να μεταφέρει 3 αλλοδαπούς τουρίστες από το λιμάνι του Πειραιά, με προορισμό την Ακρόπολη, έναντι 80 ευρώ. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Συνολικά ελέγχθηκαν 118 οδηγοί ταξί και βεβαιώθηκαν 37 παραβάσεις.

Η σημαία μέσα στα αίματα – Συγκλονιστικές εικόνες από το Πισοδέρι (vid)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις