Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Συντετριμμένος ο Καμπούρης για τον θάνατο του Πολίτη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συντετριμμένος ο Καμπούρης για τον θάνατο του Πολίτη

Συντετριμμένος είναι ο Αργύρης Καμπούρης για τον θάνατο του Κώστα Πολίτη. «Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Χάσαμε τον πατέρα μας!», δήλωσε χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού. Διαβάστε ακόμα: Ο καυγάς του Πολίτη με τον Γκάλη (vid) «Ήταν ο προπονητής που έδινε ευκαιρίες σε όλα τα νεαρά παιδιά. Έδωσε την ευκαιρία […]

Συντετριμμένος είναι ο Αργύρης Καμπούρης για τον θάνατο του Κώστα Πολίτη.

«Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Χάσαμε τον πατέρα μας!», δήλωσε χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα: Ο καυγάς του Πολίτη με τον Γκάλη (vid)

«Ήταν ο προπονητής που έδινε ευκαιρίες σε όλα τα νεαρά παιδιά. Έδωσε την ευκαιρία και σε εμένα κι έτσι πορευτήκαμε σχεδόν 10 χρόνια μαζί στην εθνική ομάδα. Καταφέραμε να φέρουμε στην Ελλάδα όλες αυτές τις επιτυχίες», συνέχισε.

Και προσέθεσε: «Ο Κώστας Πολίτης υπήρξε μία τεράστια προσωπικότητα. Ήξερε να φτιάχνει την ομάδα, όλοι ήμασταν ίσοι. Ενέπνεε σεβασμό. Κανείς δεν αργούσε ούτε ένα λεπτό στα ραντεβού. Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες για τον Κώστα Πολίτη, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Τα λόγια δύσκολα βγαίνουν τώρα για τον άνθρωπο Πολίτη. Έγινε φτωχότερο το μπάσκετ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Διαβάστε ακόμα: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Πολίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις