Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γλίτωσε πρόστιμο “μαμούθ” η Καίτη Γαρμπή (vid)
LIFESTYLE

Γλίτωσε πρόστιμο “μαμούθ” η Καίτη Γαρμπή (vid)

Πρόστιμο ύψους 900.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στην Καίτη Γαρμπή, διέγραψε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, διέγραψε το πρόστιμο καθώς κάποια χρέη είχαν παραγραφεί και κάποια άλλα ήταν άδικα. Ρώτησαν την Καίτη Γαρμπή για την ποινή φυλάκισης (vid) «900.000 ευρώ είναι το ποσό που […]

Πρόστιμο ύψους 900.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στην Καίτη Γαρμπή, διέγραψε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, διέγραψε το πρόστιμο καθώς κάποια χρέη είχαν παραγραφεί και κάποια άλλα ήταν άδικα.

Ρώτησαν την Καίτη Γαρμπή για την ποινή φυλάκισης (vid)

«900.000 ευρώ είναι το ποσό που της είχε επιβληθεί από την εφορία για φοροδιαφυγή και διαγράφηκε από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Η απόφαση εκδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και ουσιαστικά λέει ότι όλα τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στη γνωστή τραγουδίστρια ήταν μερικά άδικα και ορισμένα είχαν παραγραφεί.

Η Εφορία δεν μπορεί να ελέγχει τον φορολογούμενο σε βάθος δεκαετίας ή δεκαπενταετίας, στην πενταετία θα πρέπει να παραγράφονται.

Ως εκ τούτου, επειδή ο φορολογικός έλεγχος για την τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει από το 2000, όλα τα πρόστιμα μέχρι το 2008 διαγράφηκαν και για τα υπόλοιπα αποδείχθηκε ότι δεν έχει έτσι η υπόθεση», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις