Συλλαλητήριο στις Πρέσπες κατά της συμφωνίας (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλαλητήριο στις Πρέσπες κατά της συμφωνίας (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Όλα τα βλέμματα σήμερα Κυριακή 17/6 είναι στραμμένα στις Πρέσπες στην συνάντηση των πρωθυπουργών Τσίπρα και Ζάεφ, αλλά και στο συλλαλητήριο για την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας – Σκοπίων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 στο Πισοδέρι. Η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, σε ανακοίνωσή της, καλεί τους πολίτες θα συγκεντρωθούν στο […]

17.06.2018 | 09:26

Όλα τα βλέμματα σήμερα Κυριακή 17/6 είναι στραμμένα στις Πρέσπες στην συνάντηση των πρωθυπουργών Τσίπρα και Ζάεφ, αλλά και στο συλλαλητήριο για την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας – Σκοπίων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 στο Πισοδέρι.

Η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, σε ανακοίνωσή της, καλεί τους πολίτες θα συγκεντρωθούν στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου για να φωνάξουν «πως η Μακεδονία είναι μία και ελληνική».

Διαβάστε ακόμα:

Σήμερα στις Πρέσπες η ιστορική υπογραφή Τσίπρα – Ζάεφ

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας έχει ήδη ανακοινώσει την έναρξη ανένδοτου αγώνα με σκοπό την πτώση της Κυβέρνησης και τη διάσωση του ονόματος της Μακεδονίας. Ο αγώνας αυτός θα είναι ολομέτωπος και διαρκής».

Διαβάστε ακόμα:

Κοτζιάς για Σκοπιανό: «Η διεθνής συμφωνία είναι πρόοδος»

Οι διαμαρτυρόμενοι κατηγορούν τον Έλληνα πρωθυπουργό πως «φοβούμενος την οργή των Ελλήνων πολιτών, δεν τολμά να ανακοινώσει την ημέρα και την ώρα που θα προβεί στην ανίερη πράξη της υπογραφής της προδοτικής συμφωνίας».

Exit mobile version