Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στον εισαγγελέα ο Αρτέμης Σώρρας
ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα ο Αρτέμης Σώρρας

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί, σήμερα Κυριακή 17/06, ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Άλιμο. Την στιγμή της σύλληψής του ο Αρτέμης Σώρρας φέρεται να εξαπέλυσε απειλές εναντίον των αστυνομικών.«Θα σας θυμάμαι όλους έναν […]

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί, σήμερα Κυριακή 17/06, ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Άλιμο.

Την στιγμή της σύλληψής του ο Αρτέμης Σώρρας φέρεται να εξαπέλυσε απειλές εναντίον των αστυνομικών.«Θα σας θυμάμαι όλους έναν έναν. Αντί να κυνηγήσετε κανέναν κακοποιό συλλαμβάνετε εμένα».

Διαβάστε ακόμα:

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας

Το «καταφύγιο» του ήταν ιδιοκτησία συγγενικού του προσώπου, ο οποίος βρισκόταν επίσης υπό την παρακολούθηση των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα συνελήφθη και ένας 45χρονος οπαδός του, που ήταν μαζί του την ώρα της εφόδου της αστυνομίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις