Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πρέσπες: Χτύπησαν πένθιμα οι καμπάνες
ΕΛΛΑΔΑ

Πρέσπες: Χτύπησαν πένθιμα οι καμπάνες

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες στην εκκλησία στο χωριό Ψαράδες Πρεσπών την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και λίγο πριν τις υπογραφές για τη συμφωνία του ονοματολογικού. Την εντολή έδωσε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητος ο οποίος ζήτησε οι καμπάνες να χτυπήσουν πένθιμα σε ολόκληρο τον νομό Φλωρίνης. Διαβάστε ακόμα: Τσίπρας: Να […]

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες στην εκκλησία στο χωριό Ψαράδες Πρεσπών την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και λίγο πριν τις υπογραφές για τη συμφωνία του ονοματολογικού.

Την εντολή έδωσε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητος ο οποίος ζήτησε οι καμπάνες να χτυπήσουν πένθιμα σε ολόκληρο τον νομό Φλωρίνης.

Διαβάστε ακόμα:

Τσίπρας: Να τραγουδήσουμε ξανά – Με Αριστοτέλη η ομιλία ο Ζάεφ (pics-vid)

Την ίδια ώρα, διαδηλωτές κατά της συμφωνίας είχαν συγκεντρωθεί όσο πιο κοντά μπορούσαν στο σημείο όπου διεξάγεται η τελετή υπογραφής από τους Τσίπρα-Ζάεφ.

Ωστόσο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μάλιστα φαίνεται πως υπήρξε και ένταση με ρίψη χημικών. Μια ομάδα πολιτών προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα.

Διαβάστε ακόμα:

Το ιδιαίτερο δώρο Ζάεφ στον Τσίπρα – Ξέσπασαν σε γέλια (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις