Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα αυτοκτονία – Κρεμάστηκε με ηλεκτρικό καλώδιο
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα αυτοκτονία – Κρεμάστηκε με ηλεκτρικό καλώδιο

Τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου και την τοπική κοινωνία έχει συγκλονίσει η είδηση της αυτοκτονίας ενός γόνου γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Ο 49χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο, εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες απαγχονισμένος στην επιχείρηση που διατηρούσε στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, τα Λιοντάρια. Διαβάστε ακόμα: Κι άλλο τροχαίο – Νεκροί δύο […]

Τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου και την τοπική κοινωνία έχει συγκλονίσει η είδηση της αυτοκτονίας ενός γόνου γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Ο 49χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο, εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες απαγχονισμένος στην επιχείρηση που διατηρούσε στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, τα Λιοντάρια.

Διαβάστε ακόμα:

Κι άλλο τροχαίο – Νεκροί δύο νέοι

Η σορός του βρέθηκε στις 2:20 τα ξημερώματα και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές.

Η κινητοποίηση των αρχών έγινε μετά από σχετική έκκληση της οικογένειας του τραγικού αυτόχειρα, καθώς φαίνεται πως η περίεργη συμπεριφορά του τις τελευταίες ώρες τους είχε θορυβήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία με νεκρούς – Ξέσπασε καυγάς

Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Τα αίτια που τον οδήγησαν στην απελπισμένη αυτή πράξη δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, εικάζεται ωστόσο ότι οι λόγοι ήταν προσωπικοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις