Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η «μακεδονική» DW παρουσιάζει τον Σέλτσα να δηλώνει «Μακεδόνας» (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «μακεδονική» DW παρουσιάζει τον Σέλτσα να δηλώνει «Μακεδόνας» (vid)

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Σέλτσα. Λίγες ώρες μετά την υπογραφή για το «Βόρεια Μακεδονία», ο βουλευτής Φλώρινας παραχώρησε συνέντευξη, με το μέσο να τον αποκαλεί «εθνικό Μακεδόνα». Η αυτοαποκαλούμενη «Μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle, φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Σέλτσα, υποστηρίζοντας πως είναι ο μοναδικός βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο […]

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Σέλτσα.

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή για το «Βόρεια Μακεδονία», ο βουλευτής Φλώρινας παραχώρησε συνέντευξη, με το μέσο να τον αποκαλεί «εθνικό Μακεδόνα».

Η αυτοαποκαλούμενη «Μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle, φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Σέλτσα, υποστηρίζοντας πως είναι ο μοναδικός βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο που δηλώνει «εθνικός Μακεδόνας»!

Κοτζιάς: Το 1 εκατομμύριο, έγινε 4.000 (vid)

Οι δηλώσεις του βουλευτή Φλώρινας έγιναν στην αποκαλούμενη «Μακεδονική» γλώσσα και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο βουλευτής πάντως δεν δηλώνει πουθενά ότι είναι «Μακεδόνας» αλλά ότι γνωρίζει την γλώσσα της γείτονος.

Πιο χαμογελαστός από ποτέ ο Τσίπρας – Τι είπε για τη γραβάτα (vid)

«Δεν δηλώνω καθόλου Μακεδόνας, δηλώνω Έλληνας, πατριώτης και υπήκοος, απλώς τυχαίνει να γνωρίζω τη γλώσσα αυτή» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις