Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραγωδία με νεκρούς – Ξέσπασε καυγάς
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία με νεκρούς – Ξέσπασε καυγάς

Πολλοί είναι οι νεκροί μετά από καυγά που ξέσπασε σε μια αίθουσα εκδηλώσεων. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Βενεζουέλα, σήμερα τα ξημερώματα, στη γιορτή για την απονομή των πτυχίων μαθητών λυκείου στο Ελ Παραϊσο. Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Βενεζουέλας, Νέστορ Ρεβερόλ, δέκα επτά είναι οι νεκροί, εκ των οποίων 8 ανήλικοι. Κατά τη διάρκεια του […]

Πολλοί είναι οι νεκροί μετά από καυγά που ξέσπασε σε μια αίθουσα εκδηλώσεων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Βενεζουέλα, σήμερα τα ξημερώματα, στη γιορτή για την απονομή των πτυχίων μαθητών λυκείου στο Ελ Παραϊσο.

Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Βενεζουέλας, Νέστορ Ρεβερόλ, δέκα επτά είναι οι νεκροί, εκ των οποίων 8 ανήλικοι.

Κατά τη διάρκεια του καυγά ένας εκ των εμπλεκομένων εκτόξευσε ένα δακρυγόνο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός και οι παριστάμενοι να αρχίσουν να σπρώχνουν βίαια ο ένας τον άλλο και να ποδοπατιούνται.

Διαβάστε ακόμα: Ταξί παρέσυρε πεζούς σε εμπορικό κέντρο (pic)

«Ξέσπασε μια συμπλοκή τις πρώτες πρωινές ώρες και ένα από τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν εκτόξευσε ένα δακρυγόνο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός μεταξύ του πλήθους των 500 ανθρώπων που βρίσκονταν στο εσωτερικό του κλαμπ (…) και να προκληθεί ο θάνατος 17 ανθρώπων» δήλωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Ρεβερόλ.

Τα θύματα πέθαναν από ασφυξία και από πολλαπλά τραύματα, σύμφωνα με διευκρινίσεις από τις Αρχές. Ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε επίσης ότι επτά άνθρωποι συνελήφθησαν, εκ των οποίων δύο ανήλικοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις