Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παραμένει ασύλληπτος ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει ασύλληπτος ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Συνεχίζεται το «κρυφτό» με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, καθώς ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης δεν έχει συλληφθεί, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας προκειμένου να τον συλλάβει για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής εντοπίστηκε στα διόδια της γέφυρας του Ρίου, όμως στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί, δεν σταμάτησε, με […]

Συνεχίζεται το «κρυφτό» με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, καθώς ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης δεν έχει συλληφθεί, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας προκειμένου να τον συλλάβει για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής εντοπίστηκε στα διόδια της γέφυρας του Ρίου, όμως στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί, δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άγρια καταδίωξη στον δρόμο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο οδηγός ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και δεν σταμάτησε στα μπλόκα της τροχαίας.

Διαβάστε ακόμα:

Άγρια καταδίωξη Μπαρμπαρούση στην Εθνική

Ο πρώην βουλευτής που ανέβηκε στο βήμα ως εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής το πρωί της Παρασκευής, μέσα σε λίγες ώρες, κατάφερε να ξεσηκώσει ορυμαγδό αντιδράσεων, να αποπεμφθεί από το κόμμα του, να βρεθεί υπό δικαστική διερεύνηση με επαπειλούμενη σύλληψη και τελικά να διωχθεί για κακούργημα.

Ωστόσο, ο Μπαρμπαρούσης δεν διώκεται για εσχάτη προδοσία -αδίκημα για το οποίο ζήτησε να ελεγχθεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην παραγγελία του προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών- που επισύρει ακόμη και ισόβια κάθειρξη, αλλά για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, κατηγορία για την οποία προβλέπονται  ελαφρύτερες ποινές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις