Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καιρός: Βούλιαξε ο τόπος από την κακοκαιρία
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Βούλιαξε ο τόπος από την κακοκαιρία

Μεγάλες είναι οι ζημιές στον κάμπο της Ηλείας από το πέρασμα της κακοκαιρίας, καθώς ήδη χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών έχουν βρεθεί κάτω από το νερό. Οι κακοκαιρίες εν μέσω θέρους “βυθίζουν” στην απόγνωση για άλλη μια φορά τους αγρότες. Λίγο πριν την συγκομιδή και τα προϊόντα βρίσκονται κάτω από το νερό. Η Αρετή, το Κουρτέσι και […]

Μεγάλες είναι οι ζημιές στον κάμπο της Ηλείας από το πέρασμα της κακοκαιρίας, καθώς ήδη χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών έχουν βρεθεί κάτω από το νερό.

Οι κακοκαιρίες εν μέσω θέρους “βυθίζουν” στην απόγνωση για άλλη μια φορά τους αγρότες. Λίγο πριν την συγκομιδή και τα προϊόντα βρίσκονται κάτω από το νερό.

Η Αρετή, το Κουρτέσι και το Καπελέτο, “πλήρωσαν τη νύφη” για άλλη μια φορά. Το αποστραγγιστικό δίκτυο δεν μπόρεσε να αποτραβήξει όλα τα νερά και η καταστροφή δεν αποφεύχθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Νέες στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότερες ζημιές καταγράφονται σε εκτάσεις με καρπούζι, πεπόνι, βιομηχανική τομάτα, πιπέρι, ενώ τα καλαμπόκια τα “πάτησε” κάτω ο ισχυρός αέρας που σάρωσε την περιοχή.

Χθες μέχρι αργά συνεχιζόταν η κακοκαιρία και σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας οι αγρότες θα μπουν στα χωράφια τους να δουν το πραγματικό μέγεθος της ζημιάς.

Ζημιές σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και στην περιοχή του Τραγανού και της Ανδραβίδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις