Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ένοπλη ληστεία στο Π. Φάληρο – Οι πρώτες εικόνες (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλη ληστεία στο Π. Φάληρο – Οι πρώτες εικόνες (vid)

Λεπτό προς λεπτό καταγράφει την αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κάβα στο Παλαιό Φάληρο το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας. Ο ληστής πυροβολεί εν ψυχρώ, δύο φορές εναντίον του ανυπεράσπιστου θύματος του, πριν τελικά υποχρεωθεί να τραπεί σε φυγή. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τρεις επίδοξοι ληστές έφτασαν στις 12:30 το μεσημέρι με δύο μηχανάκια στην κάβα που […]

Λεπτό προς λεπτό καταγράφει την αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κάβα στο Παλαιό Φάληρο το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας.

Ο ληστής πυροβολεί εν ψυχρώ, δύο φορές εναντίον του ανυπεράσπιστου θύματος του, πριν τελικά υποχρεωθεί να τραπεί σε φυγή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τρεις επίδοξοι ληστές έφτασαν στις 12:30 το μεσημέρι με δύο μηχανάκια στην κάβα που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Βαρβάρας, στο Παλαιό Φάληρο.

Διαβάστε ακόμα:

Ένοπλη ληστεία στο Παλαιό Φάληρο

Οι δύο εκ των δραστών εισέβαλαν στο κατάστημα για να αρπάξουν τις εισπράξεις, ενώ ο τρίτος φύλαγε τσίλιες απέξω. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο ντοκουμέντο, ο ένας από τους κακοποιούς άρχισε να παλεύει με τον ιδιοκτήτη που φορά κίτρινο μπλουζάκι.

Ο δεύτερος ληστής που κρατά πιστόλι αντιλαμβάνεται τον δεύτερο άντρα – αδελφό του ιδιοκτήτη, ο οποίος βλέπει τον αδελφό του να παλεύει και κινείται προς την πλευρά του ενόπλου. Εκείνος τον πυροβολεί εν ψυχρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Άγρια συμπλοκή με ένα νεκρό στην πλατεία Βικτωρίας

Ο άντρας σωριάζεται αιμόφυρτος στο πάτωμα και ο αδερφός του καταφέρνει να ενεργοποιήσει τον συναγερμό με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή.

Ο 65χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ οι αστυνομικο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ερεύνησαν το χώρο για αποτυπώματα καθώς και υλικό από κάμερες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους τρεις άνδρες που δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις