Basket League: Με ένταση στον 5ο τελικό

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Basket League: Με ένταση στον 5ο τελικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Basket League: Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κέρδισε και ισοφάρισε σε 2-2 τον Παναθηναϊκό. Έτσι, την Κυριακή στις 19:00 θα έχουμε τον 5ο και τελευταίο τελικό με τον νικητή να κατακτά το φετινό πρωτάθλημα. Η συνεδρίαση στην ΚΕΔ/ΕΟΚ για τους διαιτητές του πέμπτου τελικού ήταν επεισοδιακή, με τους Γιώργο Σκινδήλια και Μάνο Παπαδόπουλο να εκπροσωπούν Ολυμπιακό και […]

16.06.2018 | 11:00

Basket League: Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κέρδισε και ισοφάρισε σε 2-2 τον Παναθηναϊκό. Έτσι, την Κυριακή στις 19:00 θα έχουμε τον 5ο και τελευταίο τελικό με τον νικητή να κατακτά το φετινό πρωτάθλημα.

Η συνεδρίαση στην ΚΕΔ/ΕΟΚ για τους διαιτητές του πέμπτου τελικού ήταν επεισοδιακή, με τους Γιώργο Σκινδήλια και Μάνο Παπαδόπουλο να εκπροσωπούν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods αντίστοιχα. Οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος θα σφυρίξουν τον 5ο τελικό με τον Ολυμπιακό να κάνει λόγο για σκάνδαλο.

Διαβάστε ακόμα:

Ένταση με οπαδό έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

«Είναι σκάνδαλο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος αποφάσισε η ΚΕΔ να κάνει ορισμό. Το γιατί είναι ξεκάθαρο σ’ όλους» αναφέρει η θέση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ που αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του «τριφυλλιού», Μάνο Παπαδόπουλο:

«Επειδή ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πολλές απορίες, να τους τις λύσουμε. Οι φίλοι του στην ΚΕΔ όρισαν στους τέσσερις τελικούς ως πρώτους διαιτητές τους Αναστόπουλο, Πηλοΐδη, Καρακατσούνη, Κορομηλά. Σκανδαλωδώς αποφάσισαν εν μια νυκτί να κάνουν ορισμό. Όφειλαν να επιλέξουν ανάμεσα σ’ αυτούς. Ελπίζουμε ο κ. Παπαδόπουλος να καλύφθηκε. Αγωνία πάντως για την τριάδα του πέμπτου τελικού, δεν είχε…».

Διαβάστε ακόμα:

Μουντιάλ 2018: Πορτογαλία και Ισπανία έδωσαν «ρέστα»

Ο κ.Παπαδόπουλος είπε εκ μέρου του ΠΑΟ: «Επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν να είναι διεθνείς διαιτητές, κάτι που συνέβη. Την άλλη φορά να μας πουν ποιους εννοούν ακριβώς για να μην γίνει κάποιο λάθος. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και όταν λένε ότι η ΚΕΔ παρανομεί, προφανώς εννοούν ότι δεν σέβονται τις επιθυμίες του Ολυμπιακού και όχι του ΑΣΕΑΔ».

Τέλος, ούτε για δείγμα δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο εισιτήριο για τον πέμπτο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Το “τριφύλλι” ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς, μέσα σε εννιά ώρες από την στιγμή που τέθηκαν σε κυκλοφορία. Οι φίλοι των “πρασίνων” φρόντισαν για ένα ακόμη sold out στη φετινή σεζόν, στον αγώνα που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Exit mobile version