Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ιστορική νίκη για το Ιράν με αυτογκόλ την τελευταία στιγμή! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική νίκη για το Ιράν με αυτογκόλ την τελευταία στιγμή! (vid)

Τελευταία στιγμή το Ιράν πήρε το σπουδαίο «τρίποντο» απέναντι στο Μαρόκο και εξασφάλισε μια νίκη που αιφνιδίασε τους πάντες! Ένα αυτογκόλ έκρινε την αναμέτρηση του Μαρόκου με το Ιράν στην Αγία Πετρούπολη. Ο Χατζησαφί εκτέλεσε φάουλ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Μπουχαντούζ με κεφαλιά πέτυχε αυτογκόλ, δίνοντας στο Ιράν μία τεράστια νίκη με […]

Τελευταία στιγμή το Ιράν πήρε το σπουδαίο «τρίποντο» απέναντι στο Μαρόκο και εξασφάλισε μια νίκη που αιφνιδίασε τους πάντες!

Ένα αυτογκόλ έκρινε την αναμέτρηση του Μαρόκου με το Ιράν στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Χατζησαφί εκτέλεσε φάουλ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Μπουχαντούζ με κεφαλιά πέτυχε αυτογκόλ, δίνοντας στο Ιράν μία τεράστια νίκη με 1-0.

Για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου, οι Ιρανοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (Μασούντ, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί) αγωνίστηκαν βασικοί με την Εθνική τους και στο 95′ είδαν να μπαίνει γκολ για την Εθνικής του από τον Μαροκινό Μπουχαντούζ!!!

Άπιαστος ο Ρονάλντο – Του πλέκει το εγκώμιο ο Σάντος! (vids)

Το Μαρόκο στο πρώτο 20λεπτο ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά έχασε ευκαιρίες.

Είναι η πρώτη νίκη σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 20 χρόνια και το ιστορικό 2-1 επί των Ηνωμένων Πολιτειών το 1998 στη Γαλλία.

Διαιτητής: Τσουνεϊτ Τσακίρ (Τουρκία)

Κίτρινες κάρτες: 34΄ Ελ Αχμαντί / 10΄ Μασούντ, 47΄ Αλιρεζά, 90΄+2 Ανσαριφάρντ

Κόκκινες κάρτες:

Μαρόκο (Ερβέ Ρενάρντ): Ελ Κατζουί, Χακίμι, Μπενατιά, Σαΐς, Ζίγιεκ, Ελ Αχμαντί, Ελ Κααμπί (77΄ Μπουχαντούζ), Μπελχαντά, Μπουσουφά, Νιτρεντίν Άμραμπατ (76΄ Σοφιάν Άμραμπατ), Χαρίτ (82΄ Ντα Κόστα).

Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Τσέσμι, Μασούντ (69΄ Ταρεμί), Πουραλιγκαντζί, Ρεζαεγιάν, Εμπραχίμι (79΄ Μονταζερί), Αμίρι, Ανσαριφάρντ, Αλιρεζά (84΄ Γκόντος), Αζμούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις