Ντου στη Βουλή – Ένας χτυπούσε τα αυτοκίνητα βουλευτών (vids)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντου στη Βουλή – Ένας χτυπούσε τα αυτοκίνητα βουλευτών (vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δύο άτομα εισέβαλαν πριν από λίγο στη Βουλή. Κατάφεραν να μπουν στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, αλλά απωθήθηκαν άμεσα από τα ΜΑΤ. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο έφτασε στο σημείο να μπει ακόμα και στο κεντρικό κτίριο της Βουλής, αλλά οι αστυνομικοί πρόλαβαν και έκλεισαν τις πόρτες. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του μέσα στο προαύλιο […]

16.06.2018 | 23:08

Δύο άτομα εισέβαλαν πριν από λίγο στη Βουλή.

Κατάφεραν να μπουν στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, αλλά απωθήθηκαν άμεσα από τα ΜΑΤ.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο έφτασε στο σημείο να μπει ακόμα και στο κεντρικό κτίριο της Βουλής, αλλά οι αστυνομικοί πρόλαβαν και έκλεισαν τις πόρτες.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του μέσα στο προαύλιο χτυπούσε με μανία αυτοκίνητα βουλευτών, λέγοντας: «Κάνω ό,τι θα έκανε ο κάθε Έλληνας πολίτης».

Λίγο μετά τις εννέα, τα ΜΑΤ εξαπέλυσαν επίθεση κατά του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

Η επίθεση σημειώθηκε όταν ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να μπει στη βουλή, την ώρα που διεξαγόταν η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Στη συνέχεια τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στους γύρω δρόμους, με βόμβες μολότοφ να πέφτουν στην Αμαλίας λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ.

Δύο ώρες νωρίτερα είχε προηγηθεί μία απρόκλητη επίθεση κατά των διαδηλωτών, κατά την οποία τραυματίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.

Αυτήν τη στιγμή, έξω από τη Βουλή, στο πεζοδρόμιο, βρίσκονται 20-30 άτομα που προπηλακίζουν τους βουλευτές οι οποίοι εξέρχονται.

Exit mobile version