Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Το νυφικό που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες (pic)
ΓΥΝΑΙΚΑ

Το νυφικό που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες (pic)

Ο παραμυθένιος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στο Windsor Castle αποτέλεσε έμπνευση για χιλιάδες γυναίκες χάρη στο νυφικό της! Η επική νυφική ​​εμφάνιση της τον περασμένο μήνα με το εντυπωσιακό Stella McCartney φόρεμα ήταν αξεπέραστη. Διαβάστε ακόμα: Μια φωτογραφία από το μέλλον Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η σχεδιάστρια αποκάλυψε ότι επαναδημιουργεί […]

Ο παραμυθένιος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στο Windsor Castle αποτέλεσε έμπνευση για χιλιάδες γυναίκες χάρη στο νυφικό της!

Η επική νυφική ​​εμφάνιση της τον περασμένο μήνα με το εντυπωσιακό Stella McCartney φόρεμα ήταν αξεπέραστη.

Διαβάστε ακόμα:

Μια φωτογραφία από το μέλλον

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η σχεδιάστρια αποκάλυψε ότι επαναδημιουργεί το iconic φόρεμα της Δούκισσας του Sussex σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό προς τιμήν του νέου καταστήματός της στο Λονδίνο – συγκεκριμένα, κάνει 23 εκδόσεις του σε λευκό και 23 σε μαύρο.

Οι επαναδημιουργίες, οι οποίες περιγράφονται ως “η εικόνα στον καθρέφτη” του φορέματος της Markle, κοστίζουν 3.500 λίρες η κάθε μία, οπότε γνωρίζουμε τελικά πόσο αξίζει το περίφημο φόρεμα.

Κατασκευάζονται επίσης από το ίδιο βιώσιμο, βισκόζ ύφασμα με της Δούκισσας, έτσι ώστε κάθε τελευταία λεπτομέρεια να είναι η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις