Αθήνα

°C

Τρίτη

21

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Σιρόπι αγαύης ως υποκατάστατο ζάχαρης
ΥΓΕΙΑ

Σιρόπι αγαύης ως υποκατάστατο ζάχαρης

Ο καθένας ξέρει ότι η ζάχαρη είναι ανθυγιεινή και οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να την περιορίσουν στο ελάχιστο, και στρέφονται στο σιρόπι Αγαύης. Οι βλαβερές συνέπειες της ζάχαρης είναι από τα λίγα πράγματα που οι περισσότεροι ειδικοί σε θέματα υγείας συμφωνούν σχεδόν απόλυτα. Διαβάστε ακόμα: Έτσι θα ρίξετε το σάκχαρο έως και κατά 35% Δεν […]

Ο καθένας ξέρει ότι η ζάχαρη είναι ανθυγιεινή και οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να την περιορίσουν στο ελάχιστο, και στρέφονται στο σιρόπι Αγαύης.

Οι βλαβερές συνέπειες της ζάχαρης είναι από τα λίγα πράγματα που οι περισσότεροι ειδικοί σε θέματα υγείας συμφωνούν σχεδόν απόλυτα.

Διαβάστε ακόμα:

Έτσι θα ρίξετε το σάκχαρο έως και κατά 35%

Δεν αποτελεί, επίσης, έκπληξη, ότι όλα τα υπόλοιπα είδη γλυκαντικών ουσιών έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, ως υποκατάστατα της ζάχαρης, και ένα από αυτά τα γλυκαντικά είναι και το νέκταρ, ή σιρόπι, από αγαύη (Agave).

Προβάλλεται ως ένα φυσικό γλυκαντικό και διατίθεται στο εμπόριο ως μια ουσία που είναι φιλική ακόμα και προς τα άτομα με διαβήτη, αφού δεν εκτοξεύει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις