Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Επιθετικό ρεσιτάλ Ολυμπιακού – Ραντεβού στο ΟΑΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιθετικό ρεσιτάλ Ολυμπιακού – Ραντεβού στο ΟΑΚΑ

Με επιθετικό ρεσιτάλ του Ολυμπιακού κρίθηκε ο τέταρτος τελικός της Stoiximan.gr Basket League στο ΣΕΦ Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 92-76 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και πλέον ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι ΜακΛιν (20π.) και Ρόμπερτς (16π.), ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι […]

Με επιθετικό ρεσιτάλ του Ολυμπιακού κρίθηκε ο τέταρτος τελικός της Stoiximan.gr Basket League στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 92-76 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και πλέον ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι ΜακΛιν (20π.) και Ρόμπερτς (16π.), ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Τζέιμς (20π.) και Λοτζέσκι (16π.).

Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος στο παρκέ να φέρει στα ίσια κι έδειξε με το «καλημέρα» τα δόντια του στον Παναθηναϊκός, ο οποίος ξεκίνησε πολύ χαλαρός. Η άμυνα των «πρασίνων» ήταν πολύ κακή, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκουν πολύ άνετα τον διάδρομο προς το καλάθι του «τριφυλλιού» και να ξεφεύγουν με 28-19 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Με σερί 5-0, ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 28-24 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει εκ νέου τον έλεγχο του αγώνα και να ξεφύγει με διψήφια διαφορά (42-31), κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο στο  +12 (48-37). Πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν οι διαιτητές, οι οποίοι σφύριζαν με τρομερή συχνότητα. Οι «γκρι» έδωσαν 37 φάουλ στο πρώτο μέρος, 20 υπέρ του Ολυμπιακού και 17 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Μουντιάλ 2018: Ποια είναι τα φαβορί

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου (53-42), ωστόσο μία τρίποντη «πράσινη» καταιγίδα με πρωταγωνιστές τους Λοτζέσκι και Τζέιμς, έφεραν το «τριφύλλι»σε απόσταση τριπόντου (53-50), γράφει το newsit.

Οι «πράσινοι» τα έβαζαν από παντού κι επέστρεψαν στη διεκδίκηση του αγώνα (67-64). Ωστόσο, ένα 4-0 του Ολυμπιακού στα τελευταία δευτερόλεπτα, έφερε τους Πειραιώτες στο +7 στο τέλος της τρίτης περιόδου

Ρόμπερτς και ΜακΛιν βγήκαν μπροστά στο τέταρτο δεκάλεπτο, ανέβασαν εκ νέου τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (82-71 στο 35′) κι αυτή τη φορά οι «πράσινοι» δεν είχαν απαντήσεις. Ο Ρόμπερτς, με ένα πολύ δύσκολο τρίποντο, (ζητήθηκαν βήματα του Αμερικανού από τον πράσινο πάγκο) έβαλε φωτιά στο ΣΕΦ, οι διαιτητές χρέωσαν στη συνέχεια τον κ. Παπαδόπουλου με τεχνική ποινή κι ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» το παιχνίδι, φέρνοντας τη σειρά των τελικών στα ίσια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις