Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεννηματά για Πολυνομοσχέδιο: «Λέμε ένα μεγάλο όχι»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά για Πολυνομοσχέδιο: «Λέμε ένα μεγάλο όχι»

«Κάθετη» στις δηλώσεις της από το βήμα της Βουλής ήταν η Φώφη Γεννηματά όσο αφορά στο Πολυνομοσχέδιο. «H κυβέρνηση υποθηκεύει τη χώρα και για αυτό λέμε ένα μεγάλο όχι στο πολυνομοσχέδιο», διεμήνυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής. Διαβάστε ακόμα: Σήμερα (14/6) η συζήτηση για την πρόταση μομφής Όπως τόνισε η κ. Γεννηματά, σύμφωνα με τα νέα […]

«Κάθετη» στις δηλώσεις της από το βήμα της Βουλής ήταν η Φώφη Γεννηματά όσο αφορά στο Πολυνομοσχέδιο.

«H κυβέρνηση υποθηκεύει τη χώρα και για αυτό λέμε ένα μεγάλο όχι στο πολυνομοσχέδιο», διεμήνυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε ακόμα: Σήμερα (14/6) η συζήτηση για την πρόταση μομφής

Όπως τόνισε η κ. Γεννηματά, σύμφωνα με τα νέα μέτρα οι δανειστές εξασφαλίζονται πλήρως. Και προσέθεσε: «Όσα αρνηθήκαμε στην τρόικα και τον Σόιμπλε, εσείς τα δώσατε. Είναι άδικο και το κάνετε πράξη, το πολυνομοσχέδιο είναι ντροπή για την Ελλάδα και προσβάλει τον ελληνικό λαό».

«Καλούμαστε να ψηφίσουμε ένα ακόμα μνημόνιο Τσίπρα, σαν αυτά που θα έσκιζε, βάζοντας στη χώρα δυσβάσταχτα πρωτογενή πλεονάσματα» και σημείωσε ότι καλούμαστε να υποστούμε «σκληρή και ενισχυμένη επιτροπεία», συνέχισε.

«Η κυβέρνηση λέει έρχονται αντίμετρα. Όμως αυτό που κάνουν είναι να μοιράζουν τη φτώχεια. Η δική μας απάντηση τόσο επί της αρχής όσο και επί του ν/σ είναι ένα μεγάλο όχι».

Διαβάστε ακόμα: Πρόταση Μομφής – Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Σχετικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι «η συμφωνία είναι ένα βήμα αλλά δεν είναι κοντά στη λύση. Έχει θετικά σημεία, ωστόσο η υλοποίηση δεν εξαρτάται από την πλευρά μας αλλά υπάρχουν και αρνητικά σημεία».

Στις 15.00 αναμένεται να ψηφιστεί το Πολυνομοσχέδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις