Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Έλουσε» περιπολικό με 40 τόνους νερό (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

«Έλουσε» περιπολικό με 40 τόνους νερό (vid)

Ένα απίστευτο «λάθος» έκανε ο πιλότος ενός πυροσβεστικού αεροσκάφους στην Μόσχα, όταν έχασε το στόχο του… στο δάσος κι έριξε πάνω σε περιπολικό 40 τόνους νερό. Το πλήρωμα  του περιπολικού της Τροχαίας έμεινε άναυδο και δεν ήξερε… που τους ήρθε! Το Ilyushin Il-76 μετείχε σε ασκήσεις πυρόσβεσης κοντά στην πόλη Νογκίσνκ στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, […]

Ένα απίστευτο «λάθος» έκανε ο πιλότος ενός πυροσβεστικού αεροσκάφους στην Μόσχα, όταν έχασε το στόχο του… στο δάσος κι έριξε πάνω σε περιπολικό 40 τόνους νερό.

Το πλήρωμα  του περιπολικού της Τροχαίας έμεινε άναυδο και δεν ήξερε… που τους ήρθε!

Το Ilyushin Il-76 μετείχε σε ασκήσεις πυρόσβεσης κοντά στην πόλη Νογκίσνκ στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, όπως μεταδίδει το ρωσικό δίκτυο RT.

Διαβάστε ακόμα:

Νέος πυρηνικός σταθμός της Τουρκίας… στην Θράκη

Ωστόσο, άλλαξε κατά λάθος την πορεία του κι έχασε το στόχο με αποτέλεσμα ένας μεγάλος όγκος νερού να πέσει πάνω στο όχημα της Τροχαίας που έκανε εκείνη την ώρα περιπολία στον αυτοκινητόδρομο.

Το βίντεο κατέγραψε ένας από τους «τυχερούς» αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο περιπολικό, αφού ένας «άτυχος» συνάδελφός τους βρισκόταν εκείνη την ώρα στο δρόμο και έγινε μούσκεμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις