Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορυφαίος τουριστικός προορισμός η Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Κορυφαίος τουριστικός προορισμός η Ελλάδα

Ο θεματικός τουρισμός, όπως ο αγροτουρισμός και ο τουρισμός υγείας, στην Ελλάδα βρίσκεται σε άνοδο. Ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γ.Τζιάλλας στην ημερίδα του του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας (IHTC) στο Λος Άντζελες, παρουσίασε την Ελλάδα ως κορυφαίο προορισμό για Τουρισμό Υγείας. O κ. Γιώργος Τζιάλλας, συμμετείχε στην ημερίδα για τον τουρισμό υγείας της Ελλάδας […]

Ο θεματικός τουρισμός, όπως ο αγροτουρισμός και ο τουρισμός υγείας, στην Ελλάδα βρίσκεται σε άνοδο.

Ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γ.Τζιάλλας στην ημερίδα του του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας (IHTC) στο Λος Άντζελες, παρουσίασε την Ελλάδα ως κορυφαίο προορισμό για Τουρισμό Υγείας.

O κ. Γιώργος Τζιάλλας, συμμετείχε στην ημερίδα για τον τουρισμό υγείας της Ελλάδας και τις ευοίωνες προοπτικές του, που πραγματοποιήθηκε από το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας (IHTC) και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Γιατρών.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς ο ήλιος βοηθά τη μνήμη

Στόχος είναι η δημιουργία νέων συνεργασιών στην αμερικανική τουριστική αγορά και την προώθηση της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού για τουρισμό υγείας.

Ο κ. Τζιάλλας παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας.

Διαβάστε ακόμα:

Άγνωστος πυροβόλησε εναντίον λεωφορείου

Αναφερόμενος στο νέο θεσμικό πλαίσιο του ιαματικού τουρισμού που διαμόρφωσε το Υπουργείο Τουρισμού και επέτρεψε την αναγνώριση δεκάδων αναγνωρισμένων ιαματικών πηγών ανά την Ελλάδα και την ανάπτυξη νέων, ανακοίνωσε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ που θα προσφέρει τη δυνατότητα στους δήμους να αξιοποιήσουν τους ιαματικούς τους πόρους.

Επιπλέον, έκανε λόγο για το νέο θεσμικό πλαίσιο ανάπτυξης των θεματικών τουριστικών προϊόντων της Ελλάδας, όπου βρίσκεται ως τις 27 Ιουνίου σε δημόσια διαβούλευση και ο τουρισμός υγείας αποτελεί βασικό άξονα ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού, καθώς έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί σημαντικές οικονομικές και αναπτυξιακές προεκτάσεις για τις τοπικές κοινωνίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις