Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηλικιωμένος ασέλγησε σε 7χρονη – Την πήγε για παγωτό
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένος ασέλγησε σε 7χρονη – Την πήγε για παγωτό

Ένας ηλικιωμένος ασέλγησε σε 7χρονη αφού την πήγε για παγωτό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον ηλικιωμένο από τη Μεσσαρά. Κατηγορείται ότι ασέλγησε στην εφτάχρονη κόρη ενός συντέκνου του, αν και ο 70χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο (15/6) στον ανακριτή. Δημοσιογραφικές πληροφορίες της εφημερίδας […]

Ένας ηλικιωμένος ασέλγησε σε 7χρονη αφού την πήγε για παγωτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον ηλικιωμένο από τη Μεσσαρά.

Κατηγορείται ότι ασέλγησε στην εφτάχρονη κόρη ενός συντέκνου του, αν και ο 70χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο (15/6) στον ανακριτή.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο ψυχολόγος που εξέτασε την ανήλικη τονίζει πως έχει καθαρή διαύγεια πνεύματος.

Διαβάστε ακόμα: Σοβαρό τροχαίο – Ακρωτηριάστηκε τουρίστας

Από την πλευρά της η 7χρονη ανέφερε ότι ο 70χρονος τη στιγμή που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο και είχαν σταματήσει σε μέρος για να μην τους δουν, πήρε το παιδί στα πόδια του και δύο φορές πέρασε τα χέρια του μέσα από το εσώρουχο και το χάιδεψε.

Στον αντίποδα, ο ηλικιωμένος αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο σε ένα ανήλικο παιδί.

Σημειώνεται πως ο 70χρονος και η ανήλικη έφυγαν από το σπίτι του παππού της για να πάνε να της αγοράσει παγωτό, στο πλησιέστερο μαγαζί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις