Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Reborn Festival 2018: Πάει… Θεσσαλονίκη!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Reborn Festival 2018: Πάει… Θεσσαλονίκη!

Reborn Festival 2018: To Reborn και η Λήμνος συστήνονται στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Έτοιμη να παρουσιάσει τα δύο πρώτα pre-events της είναι η ομάδα του Reborn, με αφορμή το Reborn Festival 2018 που θα διεξαχθεί για 6ο συνεχές καλοκαίρι στο νησί της Λήμνου σε Θεσσαλονίκη & Λήμνο! REBORN at ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Δεντρόσπιτο – Παρασκευή 15/6 Την Παρασκευή […]

Reborn Festival 2018: To Reborn και η Λήμνος συστήνονται στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Έτοιμη να παρουσιάσει τα δύο πρώτα pre-events της είναι η ομάδα του Reborn, με αφορμή το Reborn Festival 2018 που θα διεξαχθεί για 6ο συνεχές καλοκαίρι στο νησί της Λήμνου σε Θεσσαλονίκη & Λήμνο!

REBORN at ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Δεντρόσπιτο – Παρασκευή 15/6

Την Παρασκευή 15/6 , το Λημνιακό dance festival θα συστηθεί στο κοινό της Θεσσαλονίκης, διοργανώνοντας ένα δυνατό πάρτι σε ένα από τα πιο κοσμικά σημεία της πόλης το Δεντρόσπιτο – Τreehouse bar (πάρκο ΧΑΝΘ).

Την μουσική αναλαμβάνουν 3 djs που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με το Reborn, oι Paul Anthonee, Tash και ο δικός μας Stergios Sigma προσδοκώντας να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού προσκαλώντας το να επισκεφθεί το νησί αυτόν τον Αύγουστο!

Το πάρτι θα ξεκινήσει νωρίς το βράδυ με τον ρυθμό να ανεβαίνει όσο νυχτώνει! Σίγουρα μια ενδιαφέρουσα κίνηση που τονώνει την εξωστρέφεια του νησιού μας στην συμπρωτεύουσα.

REBORN at ΛΗΜΝΟΣ – Indigo beach bar – Κυριακή 17/6

Δύο μέρες μετά, το ενδιαφέρον στρέφεται και πάλι στο νησί, και στο Indigo beach bar (Ρηχά Νερά, Μύρινα) όπου θα λάβει χώρα το πρώτο pre-event επί Λημνιακού εδάφους.

Πίσω από τα decks οι residents και εκ των διοργανωτών του Reborn Festival, Mike Tsikovas & Stergios Sigma για house dj set με ethnic, afro, tech & progressive στοιχεία. To event θα ξεκινήσει στις 3, ενώ με τις 5 το απόγευμα οι ρυθμοί και το πάρτι θα μεταφερθούν στο beach bar του μαγαζιού!

REBORN 2018 – ΛΗΜΝΟΣ – 2 έως 5 Αυγούστου

Reborn Festival: Λαμβάνοντας χώρα από το καλοκαίρι του 2013, στα 6 χρόνια ζωής του το Reborn έχει παρουσιάσει πληθώρα djs και καλλιτεχνών από Ελληνική και διεθνή ηλεκτρονική μουσική σκηνή όπως οι Danito & Athina (GER), CJ Jeff, Echonomist, Navid Mehr (CAN), Thodoris Triantafillou, Paul Anthonee, G.Pal, Adrianos Papadeas, Tash, Ozgur Ozkan (TUR), Kosmas, Evva (MEX) και άλλοι, δημιουργώντας μια πολυήμερη μουσική γιορτή στην καρδιά του καλοκαιριού, καταφέρνοντας παράλληλα να τραβήξει τα βλέμματα κυρίαρχων ΜΜΕ όπως το Πρώτο Θέμα, ΕΡΤ, Athens Voice, lifo.gr, Hellenic Seaways & Astra Airlines magazines κ.α.

Φέτος, με μέγα χορηγό την Heineken θα διεξαχθεί το τετραήμερο 2-5 Αυγούστου σε 3 διαφορετικές τοποθεσίες της Ανατολικής Λήμνου. Το διήμερο 3 & 4 Αυγούστου θα λάβουν χώρα τα κυρίως events στο Ακρωτήρι (Μούδρος, περιοχή Φαναράκι), ενώ την πρώτη και τελευταία μέρα θα διεξαχθούν το launch και το after-party αντίστοιχα σε τοποθεσίες που θα ανακοινωθούν.

Μεγάλος καλεσμένος ο Ισπανός legend D-FORMATION, ιδιοκτήτης της Beatfreak recordings που θα εμφανιστεί την Παρασκευή 3/8. Δίπλα του οι Ziger, Dizharmonia, Paul Anthonee, Tash, Nikko.z, George X, Dino Grand, Kosta Kritikos, AgainstMe b2b Icarus In Love και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις