Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / V for Vrana: Πάνω από 2.000 άτομα την «αγκάλιασαν»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

V for Vrana: Πάνω από 2.000 άτομα την «αγκάλιασαν»

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (7/6) 2.100 άτομα γέμισαν τις κερκίδες και τα σκαλιά του ΒΕΑΚΕΙΟΥ θεάτρου στον Πειραιά. Σκοπός να στηρίξουν την Κατερίνα Βρανά. Για τον ίδιο σκοπό, στη σκηνή ανέβηκαν δεκαεννιά συνάδελφοι της -κορυφαίοι stand up κωμικοί, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Το αποτέλεσμα; Μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα. Μια εκδήλωση […]

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (7/6) 2.100 άτομα γέμισαν τις κερκίδες και τα σκαλιά του ΒΕΑΚΕΙΟΥ θεάτρου στον Πειραιά.

Σκοπός να στηρίξουν την Κατερίνα Βρανά. Για τον ίδιο σκοπό, στη σκηνή ανέβηκαν δεκαεννιά συνάδελφοι της -κορυφαίοι stand up κωμικοί, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Το αποτέλεσμα;

Μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα. Μια εκδήλωση που τα είχε όλα: Άφθονα γέλια, συγκίνηση, χαρά, ελπίδα… Κορυφαία στιγμή, η έκπληξη που έκανε σε όλους μας η Κατερίνα.

Η ίδια εμφανίστηκε στη σκηνή, μίλησε με πολύ θάρρος και ακόμη περισσότερο χιούμορ για την περιπέτεια της υγείας της, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες.

Η 7η Ιουνίου πέρασε στην ιστορία ως η μεγαλύτερη stand up παράσταση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Ως μια βραδιά που σηματοδοτεί πως μόνο με την αλληλεγγύη μπορούμε να πάμε ένα βήμα πιο κάτω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις