Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Απάντηση – φωτιά από κύκλους Παυλόπουλου σε Σαμαρά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση – φωτιά από κύκλους Παυλόπουλου σε Σαμαρά

Κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας απαντούν στον Αντώνη Σαμαρά, όσο αφορά στο Σκοπιανό. Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις. «Η ανιστόρητη σύμπλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα, δεν είναι ικανή να σβήσει από την εθνική μνήμη τις παρακαταθήκες των Κωνσταντίνου Καραμανλή και […]

Κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας απαντούν στον Αντώνη Σαμαρά, όσο αφορά στο Σκοπιανό.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις.

«Η ανιστόρητη σύμπλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα, δεν είναι ικανή να σβήσει από την εθνική μνήμη τις παρακαταθήκες των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Διαβάστε ακόμα: ΝΔ – Σκοπιανό: Υπογραφές για πρόταση μομφής (vid)

Μάλιστα, ο κος Παυλόπουλος του απάντησε μέσω… κύκλων του το εξής: «όποιος δεν έχει κοντή μνήμη, ξέρει ποιος έβαλε κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα».

Επιπλέον, το Μέγαρο Μαξίμου παρενέβη, αναφέροντας πως «ο κ. Σαμαράς διέπραξε μείζον θεσμικό ατόπημα, εμπλέκοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με ιταμό μάλιστα τρόπο, στην αντιπαράθεση για το θέμα της συμφωνίας με την πΓΔΜ. Το ατόπημα είναι ακόμα βαρύτερο, γιατί ο κ. Σαμαράς γνωρίζει, ως πρώην πρωθυπουργός, τα όρια των συνταγματικών εξουσιών του Προέδρου. Η υπονόμευση, σε τόσο κρίσιμες εθνικά στιγμές, της συνταγματικής τάξης, είναι ασυγχώρητη».

Και συμπλήρωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με την πρωινή του επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τις δηλώσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο, άνοιξε τους συνταγματικούς ασκούς του Αιόλου, οφείλει να απαντήσει αν συμπλέει με τον κ. Σαμαρά, στην επίθεση κατά του Προέδρου και της συνταγματικής τάξης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις