Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις που έχεις κι εσύ
PLUS

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις που έχεις κι εσύ

Αυτές είναι οι πιο κοινές, σεξουαλικές φαντασιώσεις που έχουν πολλά ζευγάρια. Αν και πολλοί δεν τις παραδέχονται, όχι μόνο απόλυτα φυσιολογικές είναι αλλά αποδεικνύεται, βάσει ερευνών, όπως φαίνεται στο queen, πως είναι και αναγκαίες! Ποιες είναι, λοιπόν, οι φαντασιώσεις που πολλοί κάνουν στο μυαλό αλλά λιγότεροι στο κρεβάτι; Διαβάστε ακόμα: Οι στάσεις στο σεξ για να «καείς» Σεξ σε […]

Αυτές είναι οι πιο κοινές, σεξουαλικές φαντασιώσεις που έχουν πολλά ζευγάρια.

Αν και πολλοί δεν τις παραδέχονται, όχι μόνο απόλυτα φυσιολογικές είναι αλλά αποδεικνύεται, βάσει ερευνών, όπως φαίνεται στο queen, πως είναι και αναγκαίες!

Ποιες είναι, λοιπόν, οι φαντασιώσεις που πολλοί κάνουν στο μυαλό αλλά λιγότεροι στο κρεβάτι;

Διαβάστε ακόμα: Οι στάσεις στο σεξ για να «καείς»

Σεξ σε δημόσιο χώρο: Πρόκειται για την πιο κοινή σεξουαλική φαντασίωση. Χώροι επιλέγονται, τις περισσότερες φορές, είναι το μπάνιο σε ένα φιλικό σπίτι, στο αυτοκίνητο ή στο σινεμά.

Κυριαρχικές τάσεις: Ο ρόλος του κυρίαρχου στο κρεβάτι είναι ίσως η πιο ασφαλής φαντασίωση.

Σεξ με έναν άγνωστo: Ή αλλιώς, η τάση της εποχής, το one night stand. Πάντως, μπορείς και να σκηνοθετήσεις συνάντηση με τον «άγνωστο» σύντροφό σου σε ένα ξενοδοχείο.

Στους δύο τρίτος… χωρεί: Το τρίο αποτελεί μια ιδιαίτερη, ερωτική φαντασίωση.

Σενάρια βιασμού: Βάση ερευνών, πολλές γυναίκες φαντασιώνονται στιγμές –εθελούσιου- βιασμού γιατί έτσι μπορούν να ευχαριστηθούν το βρώμικο και σκληρό σεξ που τόσο επιθυμούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις