Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αλλού έψαχναν τον καταζητούμενο, αλλού τον βρήκαν
ΚΟΣΜΟΣ

Αλλού έψαχναν τον καταζητούμενο, αλλού τον βρήκαν

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον καταζητούμενο στη Λάρνακα χτες (12/6) το βράδυ ενώ εκείνος καταζητείτο στη Λεμεσό. Κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη αδικήματος, εκβιασμό και απαίτηση περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή. Σύμφωνα με το larnakapress, γύρω στις 10.30 χθες βράδυ αρμόδιοι μετέβησαν σε καφενείο στη Λάρνακα για να διερευνήσουν πληροφορία αναφορικά με την ύπαρξη ενός […]

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον καταζητούμενο στη Λάρνακα χτες (12/6) το βράδυ ενώ εκείνος καταζητείτο στη Λεμεσό.

Κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη αδικήματος, εκβιασμό και απαίτηση περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή.

Σύμφωνα με το larnakapress, γύρω στις 10.30 χθες βράδυ αρμόδιοι μετέβησαν σε καφενείο στη Λάρνακα για να διερευνήσουν πληροφορία αναφορικά με την ύπαρξη ενός υπόπτου.

Διαβάστε ακόμα: Έρανος – μαϊμού! Εξαπατούσαν ανυποψίαστους ανθρώπους

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε ένας αλλοδαπός του οποίου τα στοιχεία δεν ήταν δικά του. Μάλιστα, στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι τα στοιχεία που έδωσε αντιστοιχούσαν στον αδελφό του που βρισκόταν στις Κεντρικές Φυλακές ως κατάδικος.

Από τις έρευνες, διαπιστώθηκε ότι τα πραγματικά του στοιχεία ήταν άλλα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Διαβάστε ακόμα: 41χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά

Επιπλέον, αποκαλύφτηκε ότι ο άνδρας ήταν απαγορευμένος μετανάστης στο έδαφος της Δημοκρατίας και εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το ΤΑΕ Λεμεσού για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη αδικήματος, εκβιασμού και απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή.

Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις