Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ένοχος ο Χέρμπα για την απαγωγή του μοντέλου
ΚΟΣΜΟΣ

Ένοχος ο Χέρμπα για την απαγωγή του μοντέλου

Ένοχος κρίθηκε ο Λούκας Χέρμπα, με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε κάθειρξη 16 ετών και εννέα μηνών. Η υπόθεση με το μοντέλο που έπεσε θύμα απαγωγής είχε γίνει πρώτη είδηση. Η Κλόι Έιλινγκ από τη Βρετανία είχε πει στο δικαστήριο ότι είχε πάει το περασμένο καλοκαίρι στο Μιλάνο με την ιδιότητά της ως μοντέλο […]

Ένοχος κρίθηκε ο Λούκας Χέρμπα, με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε κάθειρξη 16 ετών και εννέα μηνών. Η υπόθεση με το μοντέλο που έπεσε θύμα απαγωγής είχε γίνει πρώτη είδηση.

Η Κλόι Έιλινγκ από τη Βρετανία είχε πει στο δικαστήριο ότι είχε πάει το περασμένο καλοκαίρι στο Μιλάνο με την ιδιότητά της ως μοντέλο πιστεύοντας ότι πρόκειται να κάνει μια φωτογράφιση.

Απήγαγε το μοντέλο και ετοιμαζόταν να το πουλήσει μέσω διαδικτύου (photos)

Όμως έπεσε στην παγίδα μελών μιας εγκληματικής συμμορίας ονόματι «Μαύρος Θάνατος», που κατηγορείται ότι πουλάει σκλάβες του σεξ στη Μέση Ανατολή.Οι δράστες την έπιασαν και τη νάρκωσαν μεταφέροντάς την μέσα σε μια βαλίτσα σε ερημική ορεινή περιοχή της βόρειας Ιταλίας.

Έξι μέρες αργότερα βρέθηκε έξω από το κτίριο της βρετανικής πρεσβείας. Κι όπως υποστήριξε οι απαγωγείς της τη λυπήθηκαν επειδή τους είπε ότι έχει ανήλικο παιδί.

Το μοντέλο που απήχθη σπάει τη σιωπή του: Γιατί την κατηγορούν ότι είναι «στημένο»

Ο 30χρονος Πολωνός είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι η «απαγωγή» ήταν στημένη κι ότι η Έιλινγκ μετείχε στο κόλπο με στόχο να γίνει διάσημη.

Το μοντέλο είχε προκαλέσει σάλο όταν ανήρτησε μια ημίγυμνη φωτογραφία της λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη στο δικαστήριο ότι είχε πάρει πρωινό με τον Χέρμπα, προτού πάνε να ψωνίσουν παπούτσια πριν την απελευθέρωσή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις