Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμφανίστηκε η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα!
ΕΛΛΑΔΑ

Εμφανίστηκε η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα!

Εμφανίστηκε η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, μετά από πολλούς μήνες. Αφού συμπλήρωσαν 14 μήνες εξαφανισμένοι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, ήρθε η δικαστική απόφαση που μειώνει την ποινή τους και ανοίγει στη Βαία Ρουγκλίου τον δρόμο προς την ελευθερία, όπως φαίνεται στο iefimerida. Μετά τα διαδικαστικά για την εξαγορά της ποινής που υπολειπόταν, […]

Εμφανίστηκε η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, μετά από πολλούς μήνες.

Αφού συμπλήρωσαν 14 μήνες εξαφανισμένοι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, ήρθε η δικαστική απόφαση που μειώνει την ποινή τους και ανοίγει στη Βαία Ρουγκλίου τον δρόμο προς την ελευθερία, όπως φαίνεται στο iefimerida.

Μετά τα διαδικαστικά για την εξαγορά της ποινής που υπολειπόταν, το alter ego του Αρτέμη Σώρρα βγήκε από την κρυψώνα του, αφήνοντας μόνο εκεί.

Πριν από λίγες ημέρες, η Βαία Ρουγκλίου δήλωσε παρούσα στα social media με όλο νόημα στίχους από τα Κρυμμένα Ποιήματα του ΚΠ Καβάφη.

Διαβάστε ακόμα: Είμαι ελεύθερος κι ωραίος, λέει ο… στεναχωρημένος Σώρρας

«Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει να βγει απ’ το σέβας κι από την υποταγή. Aπό τους νόμους μερικούς θα τους φυλάξει,αλλά το περισσότερο θα παραβαίνει και νόμους κ’ έθιμα κι απ’ την παραδεγμένη και την ανεπαρκούσα ευθύτητα θα βγει. Aπό τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί. Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη. Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί. Έτσι θ’ αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση», έγραψε.

«Να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την αντίληψη των πραγμάτων, να  βάζω εγώ τις κατευθύνσεις στο χάρτη μου και ν’ αντιμετωπίζω με περιφρόνηση ανάγκες που δεν έχω και προσπαθούν να μου επιβάλλουν. Να γκρεμίζω για να χτίζω το παράθυρο από το οποίο μπορώ να βλέπω τον κόσμο όπως είναι , όχι όπως μου τον δείχνουν , αφού έχω απαλλαχθεί από τους συμβιβασμούς . Αυτά μου έμαθε ο Καβάφης».

Θυμίζουμε πως η Βαία Ρουγκλίου και ο Αρτέμης Σώρρας είχαν εξαφανιστεί μαζί τον Μάρτιο του 2017 όταν καταδικάστηκαν και οι δυο σε φυλάκιση 8 ετών για τη γνωστή κόντρα τους με τον κουμπάρο τους Φώτη Λεπίδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις