Έρανος – μαϊμού! Εξαπατούσαν ανυποψίαστους ανθρώπους

ΕΛΛΑΔΑ

Έρανος – μαϊμού! Εξαπατούσαν ανυποψίαστους ανθρώπους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Μια μεγάλη απάτη αποκάλυψαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων. Το περιστατικό συνέβη στην Κρήτη και πρόκειται για ένα έρανο – μαϊμού. Διαβάστε ακόμα: 41χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost, για απάτη συνελήφθησαν στα Χανιά δύο νεαρά άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα αμφότεροι 22 χρόνων, […]

13.06.2018 | 10:36

Μια μεγάλη απάτη αποκάλυψαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Το περιστατικό συνέβη στην Κρήτη και πρόκειται για ένα έρανο – μαϊμού.

Διαβάστε ακόμα: 41χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost, για απάτη συνελήφθησαν στα Χανιά δύο νεαρά άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα αμφότεροι 22 χρόνων, αλλοδαπής καταγωγής.

Οι δυο τους υποδύονταν ότι εκπροσωπούσαν κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και παρουσιάζονταν σε ανυποψίαστους περαστικούς να διενεργώντας έρανο με αποτέλεσμα να τους αποσπούν χρηματικά ποσά.

Στη διάθεσή τους είχαν διάφορα έγγραφα, ώστε να τους πείσουν για το… έργο τους, κατορθώνοντας με τον τρόπο αυτό να αρπάζουν χρήματα.

Διαβάστε ακόμα: Συλλήψεις για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ το οποίο προερχόταν από τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Exit mobile version