Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πρωτοποριακές τεχνολογίες στο Tech Fest
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρωτοποριακές τεχνολογίες στο Tech Fest

Εικονική πραγματικότητα, 3D ολογράμματα mixed reality και smart home είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες που  επιφυλάσσει για δεύτερη χρονιά το Tech Fest στο Golden Hall από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου. Πιο καινοτόμο και συναρπαστικό, έχει όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις τεχνολογίες του μέλλοντος. Διαβάστε ακόμα: Στο κατώφλι του Studio 54! […]

Εικονική πραγματικότητα, 3D ολογράμματα mixed reality και smart home είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες που  επιφυλάσσει για δεύτερη χρονιά το Tech Fest στο Golden Hall από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου.

Πιο καινοτόμο και συναρπαστικό, έχει όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις τεχνολογίες του μέλλοντος.

Διαβάστε ακόμα:

Στο κατώφλι του Studio 54! (vid)

Στο ισόγειο, στο υπερσύγχρονο AR Photo Booth βγάλτε μοναδικές φωτογραφίες αφού πρώτα επιλέξετε το περιβάλλον, τα digital props, τα αντικείμενα και τα animation που θα συμπληρώσουν την ψηφιακή εικόνα σας. Παίξτε και ζωγραφίστε στο Interactive Table 55 ιντσών με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία αφής που αναγνωρίζει μέχρι και 40 διαφορετικά δάχτυλα!

Στο 3D Hologram stage επεξεργαστείτε, μετακινήστε και περιστρέψτε ολογράμματα κτιρίων και ανθρώπων που προβάλλονται μπροστά σας!

Ενώ, στο ΑR Table τα αντικείμενα ζωντανεύουν μπροστά σας χαρίζοντάς μία αξέχαστη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Ανακαλύψτε τη μαγεία του virtual reality στο VR Cinema, παρακολουθώντας ταινία ή mini ντοκιμαντέρ ενώ φοράτε τα ειδικά γυαλιά και ακουστικά και κάθεστε σε περιστρεφόμενες καρέκλες. Επισκεφθείτε ακόμα το Mixed Reality Studio. Νιώστε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει κατακόρυφα, εξερευνήστε ένα εξωτικό νησί, αποφύγετε το δράκο και ζήστε την απόλυτη VR εμπειρία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις