Κατρούγκαλος: Θα παραιτηθώ αν υπάρχει στο νομοσχέδιο μία φράση για περικοπές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος: Θα παραιτηθώ αν υπάρχει στο νομοσχέδιο μία φράση για περικοπές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε ότι αν υπάρχουν περικοπές συντάξεων στο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί, τότε θα παραιτηθεί. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρνήθηκε ότι υπάρχουν περικοπές έκανε λόγο «επιστημονική φαντασία» και υπογράμμισε ότι αυτά που θα ψηφιστούν την Πέμπτη δεν έχουν σχέση με συντάξεις ή περικοπές. Μειώσεις στις συντάξεις – Ακολουθούν επιδόματα, ΕΚΑΣ Όλα αυτά, παρά το […]

12.06.2018 | 08:48

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε ότι αν υπάρχουν περικοπές συντάξεων στο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί, τότε θα παραιτηθεί.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρνήθηκε ότι υπάρχουν περικοπές έκανε λόγο «επιστημονική φαντασία» και υπογράμμισε ότι αυτά που θα ψηφιστούν την Πέμπτη δεν έχουν σχέση με συντάξεις ή περικοπές.

Μειώσεις στις συντάξεις – Ακολουθούν επιδόματα, ΕΚΑΣ

Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι υπάρχει σχετική διάταξη στις 500 σελίδες του πολυνομοσχδίου για παρεμβάσεις στις συντάξεις από το 2019.

«Με δική σας ευθύνη και υπογραφή του τρίτου Μνημονίου έρχεστε να επικυρώσετε την περικοπή ακόμα 2,5 συντάξεων από τους Έλληνες συνταξιούχους και μνημονιαρά με 5,1 δισ. ευρώ μέτρα» είπε ο Βασίλης Κικίλιας στον «αέρα».

Κατρούγκαλος για ασφαλιστικό: Ποτέ δεν μετάνιωσα, θα έκανα πάλι το ίδιο

«Λέτε ψέματα κύριε Κικίλια είναι καθαρό ψέμα» είπε ο κ. Κατρούγκαλος.

«Στο νομοσχέδιο δεν υπάρχει καμία μνεία για περικοπές συντάξεων και αυτό που λέτε είναι ψέμα». «Σας λέω αν μου φέρετε τη διάταξη στην όπια αναφέρεστε εγώ αύριο θα παραιτηθώ» είπε.

Exit mobile version