Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καρακώστα: Δεν υπάρχει στο πολυνομοσχέδιο κάτι που κόβουμε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρακώστα: Δεν υπάρχει στο πολυνομοσχέδιο κάτι που κόβουμε

Στη γραμμή Κατρούγκαλου και η Καρακώστα! Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή «δεν υπάρχει κάτι που κόβουμε». Σχετικά με την επίθεση Φίλη στην κυβέρνηση η Εύη Καρακώστα υποστήριξε ότι «ο Φίλης έβγαλε μια προωθητική άποψη. Αυτό που θα περισσέψει να καλύψει ορισμένες πτυχές της οικονομίας. Δεν είπε κάτι διαφορετικό», […]

Στη γραμμή Κατρούγκαλου και η Καρακώστα!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή «δεν υπάρχει κάτι που κόβουμε».

Σχετικά με την επίθεση Φίλη στην κυβέρνηση η Εύη Καρακώστα υποστήριξε ότι «ο Φίλης έβγαλε μια προωθητική άποψη. Αυτό που θα περισσέψει να καλύψει ορισμένες πτυχές της οικονομίας. Δεν είπε κάτι διαφορετικό», λέει στον ρ/σ ΘΕΜΑ.

Ερωτηθείσα για την παραχώρηση της «μακεδονικής» γλώσσας στα Σκόπια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «όποια γλώσσα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, αυτή να αναγνωριστεί. Έχουμε τη γλώσσα αυτή που έχει αναγνωριστεί από το 1977, μην βάζουμε καινούργια ζητήματα». Αναρωτήθηκε, δε, «ένας που είναι στα 50 και τα 60 του θα αλλάξει τη γλώσσα του; Είναι ορισμένα θέματα που δεν είναι προς συζήτηση».

Κατρούγκαλος: Θα παραιτηθώ αν υπάρχει στο νομοσχέδιο μία φράση για περικοπές

«Είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να υπάρξει συμφωνία». «Το erga omnes το θέλουμε γιατί αυτό σημαίνει ότι θα έχουν κοινή ονομασία στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Αυτά δεν συζητούνται, είναι μέσα στη συμφωνία» συμπλήρωσε.

«Επιφυλαχθείτε γιατί υπάρχουν πολλοί που θέλουν να λυθεί το ζήτημα ανάμεσά τους και οι δικοί σας ακροατές που έχουν μια κατεύθυνση» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μειώσεις στις συντάξεις – Ακολουθούν επιδόματα, ΕΚΑΣ

Κληθείσα, τέλος, να τοποθετηθεί για τη διαφωνία του Πάνου Καμμένου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «αν διαφωνήσει, διαφώνησε. Με το ζόρι να ψηφίσει κάτι που δεν θέλει δεν γίνεται».

«Πάμε μαζί μέχρι τέλος αυτού του σημείου, μέχρι το 2019 με τους ΑΝΕΛ» συμπλήρωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις