Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος για Σκοπιανό: Μεγαλειώδης και ιστορική ήττα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος για Σκοπιανό: Μεγαλειώδης και ιστορική ήττα

Mια μεγαλειώδης και ιστορική ήττα η συμφωνία για το Σκοπιανό, που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία και θα δίνει γλώσσα και εθνότητα στους γείτονες. Αυτό δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, θα επιβεβαιώσει σήμερα την πάγια θέση του κόμματος, ότι δεν δέχεται οποιαδήποτε […]

Mια μεγαλειώδης και ιστορική ήττα η συμφωνία για το Σκοπιανό, που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία και θα δίνει γλώσσα και εθνότητα στους γείτονες.

Αυτό δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, θα επιβεβαιώσει σήμερα την πάγια θέση του κόμματος, ότι δεν δέχεται οποιαδήποτε παραχώρηση του όρου Μακεδονία.

Η συμφωνία κατά τον Δημήτρη Καμμένο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

«Δουλευόμαστε;» είπε χαρακτηριστικά.

Σκοπιανό: «Κλειδώνει» το όνομα – Κοτζιάς: «Το επέλεξε ο Ζάεφ»

«Δεν υπάρχει εθνική ουσία, η Ελλάδα κερδίζει μια μεγαλειώδη ήττα», πρόσθεσε και εξήγησε πως «αν δώσουμε τη γλώσσα και την εθνότητα δεν θα έχει κανένα νόημα το όνομα, ο αποκλειστικός όρος μακεδονική φεύγει από την Ελλάδα».

Θα τους δώσουμε περισσότερα από όσα μπορεί να φαντάστηκαν ποτέ ότι θα κερδίσουν, λέει ο Δ. Καμμένος.

Ζόραν Ζάεφ: Ιστορική συμφωνία

Σε ό,τι αφορά στη στάση των ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος είπε ότι πρώτα θέλει να δει τη συμφωνία και στη συνέχεια θα μπορέσει να απαντήσει εάν το κόμμα θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση. Τα οικονομικά φτιάχνουν , τα εθνικά δεν φτιάχνουν, συμπλήρωσε ωστόσο. Επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ συμφωνία με τον όρο Μακεδονία.

Το Σκοπιανό, είπε χαρακτηριστικά, μπορεί να είναι μέσα στη λίστα των λόγων για να χωρίσουν οι δρόμοι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις