Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το τέλειο γκάτζετ για να μην “ιδρώνει” το λάπτοπ
PLUS

Το τέλειο γκάτζετ για να μην “ιδρώνει” το λάπτοπ

Εκεί που ετοιμάζεις την εργασία σου, το λάπτοπ σου τα «παίζει» και η οθόνη μαυρίζει. Κολλάει, κλείνει, κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Αυτό συμβαίνει γιατί «ζεσταίνεται πολύ». Σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, όλα «απλώνονται» στην κεντρική του αλλά σε ένα laptop συμπιέζονται στον εξαιρετικά μικρό χώρο κάτω από το πληκτρολόγιο. Έτσι, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να […]

Εκεί που ετοιμάζεις την εργασία σου, το λάπτοπ σου τα «παίζει» και η οθόνη μαυρίζει. Κολλάει, κλείνει, κάνει μόνο του επανεκκίνηση.

Αυτό συμβαίνει γιατί «ζεσταίνεται πολύ».

Σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, όλα «απλώνονται» στην κεντρική του αλλά σε ένα laptop συμπιέζονται στον εξαιρετικά μικρό χώρο κάτω από το πληκτρολόγιο. Έτσι, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να μη λειτουργεί καλά το εσωτερικό ανεμιστηράκι.

Ειδικά αν το laptop είναι παλιό, ή αν είναι καλοκαίρι, την «έβαψες».

Bike balls: Εσύ θα τα… κρέμαγες στο ποδήλατό σου; (pics)

Χρειάζεται μόνο μια μικρή αναζήτηση για να βρείτε τη λύση: Laptop Cooler.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια βάση για laptop που διαθέτει ανεμιστηράκια τα οποία καταφέρνουν να ρίξουν τη θερμοκρασία του laptop, το κρατούν δροσερό και έτσι αποφεύγεται η υπερθέρμανση και μαζί όλες οι συνέπειες.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά Laptop Cooler και κάποια από αυτά δεν είναι παρά ανεμιστηράκια κολλημένα σε μια βάση, τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν το laptop σου.

GPS πλοηγός εντελώς δωρεάν όπου κι αν είσαι!

Όταν λοιπόν ψάχνεις για Laptop Cooler, το οποίο θα βοηθήσει το laptop σου να μην ανεβάζει θερμοκρασία και να δουλεύει τέλεια, διάβασε προσεκτικά τις κριτικές κάτω από το προϊόν και μην τσιγκουνευτείς. Θα σε σώσει στ’ αλήθεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις