Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

06

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Επανήλθαν οι Διάσημοι – Δεν άντεξε η Δαλάκα (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Επανήλθαν οι Διάσημοι – Δεν άντεξε η Δαλάκα (vid)

Οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και μάλιστα με διαφορά από τους Μαχητές. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για αυτό, γιατί περίμενε καιρό για να μιλήσει με τους δικούς της ανθρώπους. «Η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ όμορφη για εμάς. Την περιμέναμε από τον πρώτο καιρό που περνούσαμε πάρα πολύ […]

Οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και μάλιστα με διαφορά από τους Μαχητές.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για αυτό, γιατί περίμενε καιρό για να μιλήσει με τους δικούς της ανθρώπους.

«Η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ όμορφη για εμάς. Την περιμέναμε από τον πρώτο καιρό που περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα και μας έλειπαν οι οικογένειες μας. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα μιλήσω με άτομο της οικογένειας μου τηλεφωνικώς.

Πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα από τη χαρά. Αλλά θα περιμένω λίγο για να τα βάλω όταν θα μιλήσω με τη μάνα μου ή τον πατέρα μου», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Μουρούτσος: Το Survivor ήταν για εμένα ένα πανεπιστήμιο (vid)

Λίγες στιγμές αργότερα η παίκτρια των Διασήμων «λύγισε».

«Πιστεύω ότι τη στιγμή που θα χτυπάει το τηλέφωνο και θα παίρνω… δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Συγκινούμαι γιατί κανένας δεν μπορεί να καταλάβει το πόσο δύσκολα περάσαμε και πόσο δύσκολο είναι να μην έχεις καμία επαφή με τα άτομα που είναι όλη σου η ζωή και έχουν κάνει τα πάντα για σένα.

Στα δικαστήρια ο Ρουβάς – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του

Είναι ένα τηλέφωνο που θα μου δώσει δύναμη μέχρι την υπόλοιπη πορεία μου στο παιχνίδι και θέλω πάρα πολύ να τους ακούσω γιατί δεν ξέρω τι κάνουν», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις