Αθήνα

°C

Παρασκευή

17

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Σάκης Ρουβάς απαντά στα δημοσιεύματα
LIFESTYLE

Ο Σάκης Ρουβάς απαντά στα δημοσιεύματα

Ο Σάκης Ρουβάς ξεκαθαρίζει τα πράγματα Στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δέσμευση των εταιρικών του λογαριασμών μετά από διαταγή πληρωμής για οφειλές προς την εταιρεία PROGRESSIVE, απαντά ο Σάκης Ρουβάς. Στα δικαστήρια ο Ρουβάς – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σάκη Ρουβά: Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, […]

Ο Σάκης Ρουβάς ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δέσμευση των εταιρικών του λογαριασμών μετά από διαταγή πληρωμής για οφειλές προς την εταιρεία PROGRESSIVE, απαντά ο Σάκης Ρουβάς.

Στα δικαστήρια ο Ρουβάς – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σάκη Ρουβά:

Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου.

Συντετριμμένη η Άβα Γαλανοπούλου: «Tρέμει ολόκληρη…» (vid)

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ.

Αθήνα, 12.6.2018

Σάκης Ρουβάς

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις