Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η ερωτική αντιζηλία «όπλισε» το χέρι του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ερωτική αντιζηλία «όπλισε» το χέρι του

Συνελήφθη ο «πρωταγωνιστής» του περιστατικού με πυροβολισμούς κοντά στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, και όλα δείχνουν πως για όλα φταίει η ερωτική αντιζηλία. Η Αστυνομία συνέλαβε ως «πρωταγωνιστή» του επεισοδίου έναν άνδρα, ηλικίας 51 ετών, ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ με περίστροφο εναντίον Ι.Χ. αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν μία 43χρονη κι ένας 37χρονος. Διαβάστε ακόμα: Ένοπλη […]

Συνελήφθη ο «πρωταγωνιστής» του περιστατικού με πυροβολισμούς κοντά στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, και όλα δείχνουν πως για όλα φταίει η ερωτική αντιζηλία.

Η Αστυνομία συνέλαβε ως «πρωταγωνιστή» του επεισοδίου έναν άνδρα, ηλικίας 51 ετών, ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ με περίστροφο εναντίον Ι.Χ. αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν μία 43χρονη κι ένας 37χρονος.

Διαβάστε ακόμα:

Ένοπλη εισβολή σε βενζινάδικο σκόρπισε τον τρόμο

Όπως έγινε γνωστό, από τα θραύσματα της τζαμαρίας τραυματίστηκε ελαφρά η γυναίκα, ρουμανικής καταγωγής, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο κατηγορούμενος ως δράστης κρύφτηκε στη συνέχεια σε σπίτι φίλου του στην Πιερία, όπου τελικά εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη, με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Μαζί του συνελήφθη ο 64χρονος φίλος του για υπόθαλψη εγκληματία.

Διαβάστε ακόμα:

Δρακόντια μέτρα ασφαλείας για τα μέλη του Ρουβίκωνα

Σύμφωνα με την αστυνομική προανάκριση, το κίνητρο της πράξης του φαίνεται πως ότι ήταν το ερωτικό πάθος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κατηγορούμενος είχε τοποθετήσει συσκευή GPS στο αυτοκίνητο της γυναίκας, προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της.

Ο ίδιος αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα που θα τον παραπέμψει να απολογηθεί σε ανακριτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις