Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αποκαλύψεις «κόλαφος» για τον παππού που κακοποιούσε τα εγγόνια του (vid)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλύψεις «κόλαφος» για τον παππού που κακοποιούσε τα εγγόνια του (vid)

Είναι άκρως σοκαριστικές οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον συνταξιούχο δικηγόρο στη Λαμία, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε τα δύο του εγγόνια του. Ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης δήλωσε ότι παραιτείται, ενώ την ίδια ώρα έβγαιναν λεπτομέρειες για την ιατροδικαστική έρευνα που καίνε στην κυριολεξία τον – πρώην – πελάτη του. «Οι αρχές μου δε μου […]

Είναι άκρως σοκαριστικές οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον συνταξιούχο δικηγόρο στη Λαμία, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε τα δύο του εγγόνια του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης δήλωσε ότι παραιτείται, ενώ την ίδια ώρα έβγαιναν λεπτομέρειες για την ιατροδικαστική έρευνα που καίνε στην κυριολεξία τον – πρώην – πελάτη του.

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου…», ήταν οι δηλώσεις του κ. Κρούπη.

Διαβάστε ακόμα:

Καταγγελία! Έκαναν σοβαρό χειρουργείο χωρίς ρεύμα!

Η ιατροδικαστική έκθεση που περίμεναν όλοι, ήταν ένας ακόμα κόλαφος για την δράση του παππού που είχε άρρωστες ορέξεις, ενώ πιστοποιήθηκε ότι ότι το 7χρονο κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά σε τέτοιο βαθμό που αηδιάζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριοτσάκι, «η οποία προήλθε στις 3 με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις…».

Διαβάστε ακόμα:

Τραβούν «χειρόφρενο» τα λεωφορεία

Με το βάρος των νέων αποκαλύψεων θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η προφυλάκιση του δικηγόρου ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τα τελικά αποτελέσματα από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που ζήτησε η Ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση, που ενήργησε και την εξέταση στα δύο παιδιά.

Στο δικαστήριο της Λαμίας μεταφέρθηκε για δεύτερη φορά ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δύο εγγονάκια του.

Περνώντας την είσοδο είπε στους δημοσιογράφους: «είμαι αθώος. Τριάντα χρόνια δικηγόρος στη Λαμία, ξέρουν ποιος είμαι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις