Τραβούν «χειρόφρενο» τα λεωφορεία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραβούν «χειρόφρενο» τα λεωφορεία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Νέα στάση εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ, και έτσι τα λεωφορεία τραβούν «χειρόφρενο» την Πέμπτη 14/6 για συγκεκριμένες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, οι οδηγοί των λεωφορείων, δεν θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια από τις 12:00 έως τις 17:00 με τα οχήματα να ξεκινούν να αποσύρονται περίπου στις 11:00 και να τίθενται ξανά σε κίνηση περίπου στις 18:00. Διαβάστε ακόμα: Εξελίξεις στη […]

12.06.2018 | 16:48

Νέα στάση εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ, και έτσι τα λεωφορεία τραβούν «χειρόφρενο» την Πέμπτη 14/6 για συγκεκριμένες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, οι οδηγοί των λεωφορείων, δεν θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια από τις 12:00 έως τις 17:00 με τα οχήματα να ξεκινούν να αποσύρονται περίπου στις 11:00 και να τίθενται ξανά σε κίνηση περίπου στις 18:00.

Διαβάστε ακόμα:

Εξελίξεις στη δίκη του Ρουβίκωνα

Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων του αεροδρομίου.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων του κλάδου με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό.

Exit mobile version