Καταγγελία! Έκαναν σοβαρό χειρουργείο χωρίς ρεύμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία! Έκαναν σοβαρό χειρουργείο χωρίς ρεύμα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία γιατρών του νοσοκομείου Νίκαιας οι οποίοι αναφέρουν πως το νοσοκομείο έμεινε χωρίς ρεύμα. Οι γιατροί καταγγέλλουν ότι περασμένη Παρασκευή ημέρα γενικής εφημερίας σημειώθηκε διακοπή ρεύματος με το νοσοκομείο να βυθίζεται σχεδόν στο σκοτάδι, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη σοβαρό χειρουργείο. Διαβάστε ακόμα: Τραβούν «χειρόφρενο» τα λεωφορεία Η γεννήτρια δεν λειτούργησε στο σύνολο […]

12.06.2018 | 16:56

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία γιατρών του νοσοκομείου Νίκαιας οι οποίοι αναφέρουν πως το νοσοκομείο έμεινε χωρίς ρεύμα.

Οι γιατροί καταγγέλλουν ότι περασμένη Παρασκευή ημέρα γενικής εφημερίας σημειώθηκε διακοπή ρεύματος με το νοσοκομείο να βυθίζεται σχεδόν στο σκοτάδι, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη σοβαρό χειρουργείο.

Διαβάστε ακόμα:

Τραβούν «χειρόφρενο» τα λεωφορεία

Η γεννήτρια δεν λειτούργησε στο σύνολο της, παρά μόνο τροφοδότησε τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εκείνη την ώρα όμως στα χειρουργεία διεξαγόταν επείγουσα επέμβαση.

Σε μια προσπάθεια να βρουν μια προσωρινή λύση ηλεκτροδότησης οι χειρουργοί έσυραν μπαλαντέζες από τη ΜΕΘ (η οποία είχε ρεύμα) μέχρι τη χειρουργική αίθουσα που γινόταν η επέμβαση.

Exit mobile version