Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ: Ο Παπασταθόπουλος “βλέπει” τον κατακτητή (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ: Ο Παπασταθόπουλος “βλέπει” τον κατακτητή (vid)

Το κλίμα στη Γερμανία, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου περιγράφουν κορυφαίοι παίκτες μιλώντας στον ΟΠΑΠ. Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Παναγιώτης Ρέτσος (Λεβερκούζεν), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Αμβούργο) και Τάσος Δώνης (Στουτγάρδη), σε αποκλειστικές συνεντεύξεις τους στον ΟΠΑΠ, προβλέπουν την ομάδα-έκπληξη, το ζευγάρι τελικού και τον νικητή της διοργάνωσης. Κάθε ημέρα και ένα βίντεο, με δηλώσεις στον ΟΠΑΠ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, 13 παικτών της Εθνικής […]

Το κλίμα στη Γερμανία, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου περιγράφουν κορυφαίοι παίκτες μιλώντας στον ΟΠΑΠ.

Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Παναγιώτης Ρέτσος (Λεβερκούζεν), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Αμβούργο) και Τάσος Δώνης (Στουτγάρδη), σε αποκλειστικές συνεντεύξεις τους στον ΟΠΑΠ, προβλέπουν την ομάδα-έκπληξη, το ζευγάρι τελικού και τον νικητή της διοργάνωσης.

Κάθε ημέρα και ένα βίντεο, με δηλώσεις στον ΟΠΑΠ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, 13 παικτών της Εθνικής Ομάδας, που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ξεκάθαρο μήνυμα Μελισσανίδη σε Βράνιες

Αύριο το βίντεο με τις δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα και την ημέρα της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου η μεγάλη συνέντευξη του Μίκαελ Σκίμπε.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις των Παπασταθόπουλου, Ρέτσου, Παπαδόπουλου και Δώνη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις