Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Λεβέντης σε Τσίπρα: Όσο ζω, θα πολεμάω τη συμφωνία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λεβέντης σε Τσίπρα: Όσο ζω, θα πολεμάω τη συμφωνία

Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των τηλεφωνικών επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς για την συμφωνία με τον Ζάεφ, επικοινώνησε και με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. «Έγινε το καλύτερο δυνατό για τη χώρα. Η συμφωνία έχει ασφαλιστικές δικλίδες για την ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ», είπε ο πρωθυπουργός. Κυριάκος: Ο κ. Τσίπρας […]

Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των τηλεφωνικών επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς για την συμφωνία με τον Ζάεφ, επικοινώνησε και με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

«Έγινε το καλύτερο δυνατό για τη χώρα. Η συμφωνία έχει ασφαλιστικές δικλίδες για την ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ», είπε ο πρωθυπουργός.

Κυριάκος: Ο κ. Τσίπρας περιφρόνησε τον λαό και τις ευαισθησίες του

Εκτίμησε δε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου η ΠΓΔΜ θα κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα προκειμένου να κυρώσει η ελληνική Βουλή την συμφωνία.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε: «Όσο υπάρχω στη ζωή θα πολεμάω για να ακυρώσω τη συμφωνία αυτή. Δεν εμπιστεύομαι τους Σκοπιανούς». Πρόσθεσε δε ότι «είναι μοιραίο και ιστορικό λάθος που δώσαμε το όνομα “Μακεδονία”».

Καλή η συμφωνία, ανιστόρητη η ΝΔ λέει ο Κοτζιάς

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: Αν οι γείτονες δεν κάνουν όλα όσα αναφέρονται στη συμφωνία, τότε η συμφωνία θα είναι άκυρη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις