Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η στιγμή που παραδίδεται ο επιχειρηματίας που σκότωσε την 13χρονη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η στιγμή που παραδίδεται ο επιχειρηματίας που σκότωσε την 13χρονη

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας στη Λαμία παραδόθηκε ο 34χρονος επιχειρηματίας που σκότωσε μια 13χρονη Ρομά στην Άμφισσα. Ο 34χρονος εγκατάλειψε την περιοχή και εξαφανίστηκε ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης οπότε και του πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έφτασε στο Α.Τ. μετά από συνεννόηση του συνηγόρου του με τις δικαστικές αρχές. Όπως […]

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας στη Λαμία παραδόθηκε ο 34χρονος επιχειρηματίας που σκότωσε μια 13χρονη Ρομά στην Άμφισσα.

Ο 34χρονος εγκατάλειψε την περιοχή και εξαφανίστηκε ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης οπότε και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έφτασε στο Α.Τ. μετά από συνεννόηση του συνηγόρου του με τις δικαστικές αρχές.

Όπως μεταδίδει το dete.gr o ποινικολόγος Πέτρος Μαντούβαλος με πρωτοβουλία του για να σταματήσει η βεντέτα στη Φωκίδα, παρέδωσε σε συνεννόηση με τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές τον φερόμενο ως δράστη , της ανθρωποκτονίας της 13χρονης στην Άμφισσα, Παρασκευά Κ. τον οποίον μετακίνησε με το όχημά του στο σημείο αυθόρμητης παράδοσης του στους αστυνομικούς.

Δολοφονία 13χρονης: Παραδόθηκε ο δράστης

Περίπου στις 10:00 το βράδυ με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και του δικηγόρου του Πέτρου Μαντούβαλου ο 34χρονος πέρασε την πόρτα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και παραδόθηκε προκειμένου να δικαστεί.

Σύμφωνα με τον κ. Μαντούβαλο ότι ο 34χρονος είναι συντετριμμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει το κορίτσι.

Σήμερα θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας ωστόσο θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις