Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραθέτει ο Καμμένος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραθέτει ο Καμμένος

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραθέτει σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος. Η συνέντευξη θα γίνει στα γραφεία των ΑΝΕΛ και όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για το Σκοπιανό. Ωστόσο, με διευκρίνιση αργά το βράδυ τονίστηκε ότι όσα πει θα αφορούν το κόμμα. Σκοπιανό: «Κλειδώνει» το όνομα – Κοτζιάς: «Το επέλεξε ο Ζάεφ» Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των […]

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραθέτει σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος.

Η συνέντευξη θα γίνει στα γραφεία των ΑΝΕΛ και όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για το Σκοπιανό. Ωστόσο, με διευκρίνιση αργά το βράδυ τονίστηκε ότι όσα πει θα αφορούν το κόμμα.

Σκοπιανό: «Κλειδώνει» το όνομα – Κοτζιάς: «Το επέλεξε ο Ζάεφ»

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των ΑΝΕΛ:

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στις 11:00, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Λεωφ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2)».

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος» αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ.

Ζόραν Ζάεφ: Ιστορική συμφωνία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις