Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δριμύ κατηγορώ Τόσκα κατά Μητσοτάκη για Ρουβίκωνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δριμύ κατηγορώ Τόσκα κατά Μητσοτάκη για Ρουβίκωνα

Ο Νίκος Τόσκας απαντά σε όσα ακούγονται για τον Ρουβίκωνα, μετά τη νέα του επίθεση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. «Λόγια του αέρα» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη τα περί ατιμωρησίας του Ρουβίκωνα, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. Όπως εξέφρασε, μέχρι τώρα έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών της αντιεξουσιαστικής ομάδας και κατηγόρησε τον πρόεδρο […]

Ο Νίκος Τόσκας απαντά σε όσα ακούγονται για τον Ρουβίκωνα, μετά τη νέα του επίθεση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Λόγια του αέρα» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη τα περί ατιμωρησίας του Ρουβίκωνα, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Όπως εξέφρασε, μέχρι τώρα έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών της αντιεξουσιαστικής ομάδας και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι «προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα».

Διαβάστε ακόμα: Ο Κυρίτσης «καλύπτει» ξανά τον Ρουβίκωνα

«Την κανονικότητα μόνο ο ίδιος δεν τη βλέπει, τη βλέπουν οι τουρίστες που έρχονται κατά χιλιάδες. Αν αρχίσουμε να μιλάμε για ιδιώνυμα, περνάμε σε άλλες καταστάσεις», προσέθεσε, καλώντας όποιον έχει πρόταση για νέο νομοθετικό πλαίσιο, να την καταθέσει.

«Κάνει ζημιά στην κυβέρνηση. Υπάρχει προβληματισμός για το αν κάνει προβοκατόρικες πράξεις. Το θέμα είναι ποιον ωφελούν. Όχι πάντως την κυβέρνηση», ανέφερε.

Επιπλέον, ο κος Τόσκας επιτέθηκε και στο Κίνημα Αλλαγής που ζητά συνεχώς την παραίτησή του λέγοντας πως ανακάλυψαν προβλήματα ασφάλειας στη Χαριλάου Τρικούπη μετά το 2015 ξεχνώντας τι γινόταν πριν. «Μαζί με το όνομά τους άλλαξαν και τον τρόπο που βλέπουν την πραγματικότητα», σχολίασε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις