Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι στάσεις στο σεξ για να «καείς»
PLUS

Οι στάσεις στο σεξ για να «καείς»

Αυτές είναι οι τρεις στάσεις στο για να «κάψεις» τις θερμίδες που θες. Τώρα που έχει καλοκαιριάσει και η θερμοκρασία έχει ανέβει, το σεξ είναι πιο καυτό… κυριολεκτικά. Λίγο, λοιπόν, ο καιρός, λίγο η διάθεση, όπως φαίνεται και στο queen, είναι η ιδανική εποχή για να… κάψεις παραπάνω θερμίδες. Και οι παρακάτω στάσεις σε βοηθούν! Στάση «γέφυρα» Σε […]

Αυτές είναι οι τρεις στάσεις στο για να «κάψεις» τις θερμίδες που θες.

Τώρα που έχει καλοκαιριάσει και η θερμοκρασία έχει ανέβει, το σεξ είναι πιο καυτό… κυριολεκτικά.

Λίγο, λοιπόν, ο καιρός, λίγο η διάθεση, όπως φαίνεται και στο queen, είναι η ιδανική εποχή για να… κάψεις παραπάνω θερμίδες. Και οι παρακάτω στάσεις σε βοηθούν!

Στάση «γέφυρα»

Σε αυτή τη στάση η γυναίκα θα πρέπει να στηριχθεί στα άκρα της και να αφήσει τον άνδρα να διεισδύσει γονατιστός. Αν δεν είσαι γυμνασμένη, καλύτερα να στηριχθείς στον κορμό σου και να αφήσεις μόνο την λεκάνη σου στον αέρα. (- 380 θερμίδες)

Διαβάστε ακόμα: Οι 29 στάσεις στο σεξ για να ιδρώσετε πολύ (pics)

Προβολές

Η συγκεκριμένη στάση θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη άσκηση που κάνουμε στο γυμναστήριο. Θα πρέπει να καθίσεις πάνω του έχοντας το ένα πόδι λυγισμένο και το άλλο τεντωμένο πίσω ανάμεσα στα πόδια του. (-340 θερμίδες)

Στάση «ψαλίδια»

Εδώ θα ξαπλώσεις στο πλάι και εκείνος ανασηκώνοντας το πόδι σου που βρίσκεται από πάνω, θα σου χαρίσει στιγμές απόλαυσης όσο εσύ γυμνάζεις προσαγωγούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις