Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στα δικαστήρια ο Ρουβάς – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του
LIFESTYLE

Στα δικαστήρια ο Ρουβάς – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του

Μετά από μία δεκαετία επιτυχημένης συνεργασίας όπως έλεγαν και οι δύο πλευρές, ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στα δικαστήρια. Μετά από προσφυγή της εταιρείας Progressive PR M ΕΠΕ για οφειλή ύψους 25.000 ευρώ, δεσμεύτηκαν οι εταιρικοί τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ. Ύστερα από αίτηση της εταιρείας δημοσίων σχέσεων εξεδόθη σε βάρος της εταιρείας […]

Μετά από μία δεκαετία επιτυχημένης συνεργασίας όπως έλεγαν και οι δύο πλευρές, ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στα δικαστήρια.

Μετά από προσφυγή της εταιρείας Progressive PR M ΕΠΕ για οφειλή ύψους 25.000 ευρώ, δεσμεύτηκαν οι εταιρικοί τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ.

Ύστερα από αίτηση της εταιρείας δημοσίων σχέσεων εξεδόθη σε βάρος της εταιρείας του Σάκη Ρουβά διαταγή πληρωμής δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζών και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Συντετριμμένη η Άβα Γαλανοπούλου: «Tρέμει ολόκληρη…» (vid)

Δεν είναι όμως η μόνη εκκρεμότητα που έχει ο Σάκης Ρουβάς με την Progressive PR M ΕΠΕ καθώς η τελευταία κατέθεσε και δύο αγωγές διεκδικώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για υπηρεσίες που παρείχαν στον τραγουδιστή.

Μεταξύ των εταιρειών από τις οποίες η Progressive διεκδικεί χρήματα είναι και η SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο γνωστός τραγουδιστής δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας.

Ο Σάκης Ρουβάς συνεργαζόταν με την Progressive και τον μάνατζερ Κωνσταντίνο Καφίρη από το 2007 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 οπότε και ανακοίνωσαν τη λήξη.

Η Κατερίνα Καραβάτου έβαλε τα κλάματα on air (vid)

Ο τραγουδιστής τότε είχε ανεβάσει στα social media ανάρτηση στην οποία ευχαριστούσε τον Κωνσταντίνο Καφίρη και τους συνεργάτες του για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν δίπλα του.

Και η εταιρία Progressive είχε ανακοινώσει ότι: «Η συνεργασία μεταξύ του κορυφαίου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά και της εταιρίας στρατηγικής επικοινωνίας & διαχείρισης φήμης PROGRESSIVE ολοκληρώθηκε μετά από μία εξαιρετικά πετυχημένη, δεκαετή επαγγελματική πορεία».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις