Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίσημη πρόσκληση Τραμπ στην Βόρεια Κορέα
ΚΟΣΜΟΣ

Επίσημη πρόσκληση Τραμπ στην Βόρεια Κορέα

Επίσημη πρόσκληση να επισκεφτεί την Βόρεια Κορέα τον Ιούλιο, έλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ, Με μια επιστολή που παραδόθηκε ιδιοχείρως προ ημερών στον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο, από εκπρόσωπο του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης απηύθυνε πρόσκληση για μια νέα αμερικανο-βορεοκορατική σύνοδο. Νοτιοκορεατικά ΜΜΕ λένε την ίδια ώρα ότι αν τα πράγματα πάνε καλά στη συνάντηση της Σιγκαπούρης, […]

Επίσημη πρόσκληση να επισκεφτεί την Βόρεια Κορέα τον Ιούλιο, έλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ,

Με μια επιστολή που παραδόθηκε ιδιοχείρως προ ημερών στον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο, από εκπρόσωπο του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης απηύθυνε πρόσκληση για μια νέα αμερικανο-βορεοκορατική σύνοδο.

Νοτιοκορεατικά ΜΜΕ λένε την ίδια ώρα ότι αν τα πράγματα πάνε καλά στη συνάντηση της Σιγκαπούρης, μπορεί να γίνει μια νέα συνάντηση τον Σεπτέμβριο στην Ουάσιγκτον.

Διαβάστε ακόμα:

Αισιόδοξος ο Τραμπ – Τι θα συζητήσουν με τον Κιμ

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Πιονγιάνγκ και της Ουάσιγκτον έχουν συναντηθεί αρκετές φορές για να προετοιμάσουν τις αυριανές ιστορικές συνομιλίες των δύο ηγετών.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρθηκε πως συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλα τετ-α-τετ σε ηγετικό επίπεδο και μάλιστα όρισαν χοντρικά κι ένα χρονοδιάγραμμα, όπως μεταδίδει το ιαπωνικό πρακτορείο Kyodo News.

Διαβάστε ακόμα:

Τραμπ: Μήνυμα εμπιστοσύνης στον Κιμ

Σύμφωνα με τη νοτιοκορεατική εφημερίδα JoongAng Ilbo, που αποκάλυψε για πρώτη φορά τι περιλάμβανε το περιβόητο γραμμα, ο Κιμ προσκάλεσε τον Τραμπ στην Πιονγιάνγκ με την ιδιόχειρη επιστολή του που παραδόθηκε στο Λευκό Οίκο.

Αυτή ήταν η περιβόητη επιστολή για την οποία ο Λευκός Οίκος είχε αρνηθεί να αποκαλύψει το περιεχόμενό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις