Παύλος Γιαννακόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

ΕΛΛΑΔΑ

Παύλος Γιαννακόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος «έφυγε» από τη ζωή νωρίς το πρωί της Κυριακής και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του αλλά και τις «οικογένειες» της ΒΙΑΝΕΞ και της ΚΑΕ ΠΑΟ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας, η νεκρώσιμος ακολουθία του σπουδαίου άντρα θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και […]

11.06.2018 | 17:43

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος «έφυγε» από τη ζωή νωρίς το πρωί της Κυριακής και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του αλλά και τις «οικογένειες» της ΒΙΑΝΕΞ και της ΚΑΕ ΠΑΟ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας, η νεκρώσιμος ακολουθία του σπουδαίου άντρα θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Διαβάστε ακόμα:

Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος δάκρυσε (vid)

Εκεί όσοι επιθυμούν θα αποδώσουν φόρο τιμής στον σπουδαίο άνθρωπο που γιγάντωσε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«H οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ενημερώνει πως η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα:

«Έφυγε» από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο».

Exit mobile version